Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

[942] Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DBDD29B7-2C66-46F5-949A-FF59A1CC5E09.png.a851e3fc7bcf120e37b177161b821c3e.png

Jakie znacie języki obce i którym z nich potrafisz komunikować się w stopniu komunikatywnym?

Opublikowano

Język angielski oraz język niemiecki. Językiem angielskim potrafię komunikować się.

• Donator
Opublikowano

Język angielski i jeszcze ucze sie niemieckiego coś tam umiem :) A w stopniu komunikatywnym to w angielskim tak najlepiej.

• Lubię to! 1
Opublikowano

angielski oraz cały czas uczę się hiszpańskiego :D bo to bardzo  "żywy" język 

• Katowicz
Opublikowano

Niemiecki, to drugi mój język ojczysty. Od małego większość rodziny do mnie mówiła po niemiecku, bo polskiego nie znali. Więc niemiecki znam bardzo dobrze, dawno nie używałam biegle więc jakieś tam braki w słówkach czy akcencie pewnie są. :P Angielski wiadomo, w szkole obowiązkowy był no i przydatny wszędzie więc znam nawet dość dobrze, ale słówka mnie zawsze jakieś zaskoczą. Francuski troszkę z tego co sama się uczyłam, ale więcej napiszę niż powiem. I kiedyś uczyłam się czytać japońskie znaczki i je pisać. Oglądałam Naruto nałogowo kiedyś i było bardzo dużo błędów w tłumaczeniu więc sama chciałam to zrozumieć, czy np czytać jakąś mangę w oryginalnym przekładzie, ale to dawnoo nic już nie pamiętam prawie. ;D

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.