Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko! :D

To ten tego, dzisiaj napisze krótko, zwiezle i na temat! A więc tak, ja jestem Kacper aka xpz (juzioo), mam 19 wiosen i pochodzę z małego miasta położonego w woj. małopolskim jakim są Gorlice. Zanim usunąłem swoje poprzednie konto to grałem jak try hard na serwerze BB lecz po pewnej akcji z X osobą której na szczęście tutaj nie ma odechciało mi się grać na tym trybie i aktualnie karam sobie na OM #3 i Arena 1v1. Aktualnie pracuje w sklepie elektronicznym położonym blisko mojego miejsca zamieszkania. Wolny czas przeznaczam na czytanie książek o kosmosie i wszechświecie, picie alkoholu  ( @ Pandzia  Mołdeczka <3 ), oraz granie w gierki takie jak CS:GO, CS 1.6 oraz raz na przysłowiowy Ruski Rok LoL (tu też Liga Legend). Na forum siedziało mi sie super i mam nadzieję, że tak zostanie. Swoje za uszami trochę mam i żałuję tego. Kończąc swoje przywitanie z wami chce pozdrowić parę osób o których nie mogłem zapomnieć, a są nimi: @ Aya  @ Pandzia @ Edzio i @ Knightyy wieczny student :KEKW:. To tyle, życzę wam miłego i spokojnego dnia/wieczoru. Pozdrawiam :D 

@ Knightyy przepraszam już nie bede :<

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Gość Knightyy
Opublikowano

Nazywając mnie wiecznym studentem obrażasz moją godność osobistą, obrażasz moją rodzinę, mojego chrzestnego, moją babcię oraz mojego psa - . -
.
.
.
.
.
.
A tak serio to siemanko :  PP

Opublikowano

Siemankoooooooooooo Juzioooooooo :D 

Witamy ponownie byq :D gramy gramy gramy :D musimy się na ts zwołać :D 

• Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.