Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Który dzień wam najbardziej odpowiada? Godzina rozpoczęcia 20:00  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który dzień wam najbardziej odpowiada? Godzina rozpoczęcia 20:00

• 20.03.2021
      10
    • 21.03.2021
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

logo2020.png.058b98cfa3e23cbc9b5b6dbd60f97618.png

Witajcie katy!  :pepelove:

Minął prawie rok od ostatniego konkursu Karaoke na Katujemy.eu, czas najwyższy odgrzać ten kotlet i go lekko doprawić!

Zasady są oczywiście jasne, uczestnicy biorący udział w konkursie śpiewają wybrane przez siebie utwory, po czym Juri wydaję werdykt.

Juri będzie się składało z trzyosobowej załogi: @ Titania  @ Bulbuś  @ Karcok

W konkursie udział może wziąć każdy, nie ma co do tego kryteriów, czy dana osoba musi mieć być pełnoletnia, mieć staż na forum itd.

Wystarczy napisać pod tym postem swój nick oraz zagłosować w ankiecie, który dzień wam najbardziej pasuje.

Zapisy będą otwarte do dnia 19.03.2021.

Całkowita pula nagród = 200zł!

1 Miejsce - 150zł, VIP na forum na zawsze, VIP na wybranym przez siebie serwerze  CS:1.6/CS:GO 60 dni oraz unikalny medal na forum:

2 Miejsce - 50zł VIP na forum 60 dni, VIP na wybranym przez siebie serwerze  CS:1.6/CS:GO 30 dni oraz unikalny medal na forum:

3 Miejsce - VIP na forum 30 dni, VIP na wybranym przez siebie serwerze  CS:1.6/CS:GO 14 dni oraz unikalny medal na forum:

Wszystkie pozostałe miejsca - VIP na forum 14 dni, VIP na wybranym przez siebie serwerze CS1.6/CS:GO 7 dni

Unikalny medal:

Bez tytułu.png

Wszystkie nagrody pieniężne będzie można wygrać w formie PayPal, bądź przelew bankowy.

Konkurs odbędzie się 20.03.2021 bądź, 21.03.2021 o godzinie 20:00 na TeamSpeaku Katujemy.eu (ts.katujemy.eu)

Na Karaoke może przyjść każdy, nawet osoby, które nie śpiewają. Widownia jest zawsze mile widziana. 😊

Minimalna ilość osób, aby konkurs się odbył wynosi 6 zapisanych osób.

Pamiętajcie liczy się przede wszystkim dobra zabawa!

UWAGA!

*Oczywiście obowiązuje kompletny zakaz obrażania i wyśmiewania osób trzecich. Takie ruchy będą surowo karane!.

*Obowiązuje kompletny zakaz nagrywania osób trzeci, bez ich zgody.

*Wszystkie próby nagrywania, bądź znalezienia dowodów na nagranie danej osoby, będą surowo karane!

*Nie zapisujemy innej osoby, każda osoba ma obowiązek zapisać się sama!

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 10
  • Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Rudzia

Oczywiście, że biorę udział :D

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 8
  • Donator
Opublikowano

Mama mi opowiadala, że jak byłem jeszcze szkrabem, już wtedy ciągneło mnie do muzyki. Wystkuiwałem rytm Mazurka Dąbrowskiego prawie codziennie. Przyszła 1 klasa podstawówki i pierwsze cymbałki. No dorastał młody Chopin. Ze znajomymi zaczeliśmy wymyślać teksty na Polskim, oczywiście nikt ich jeszcze nie umiał odczytać bo robiliśmy to na lekcjach rysowania szlaczków. Przyszło gimnazjum zainwestwoał pieniadze zaoszczędzone na 5 na picie i czipsy, w ukulele. Grałem całymi dniami i nocami, śwpiewom nie było końca. Wkońcu przyszedł czas technikum, pierwsze występy i pierwsze porażki. Świat muzyczny stał otworem. Niestety przez alkohol i śmiejżelki skończyłem na ulicy. Do dziś przechodząc wiaduktu w Chełmie można usłyszeć żałosny płacz i cichą melodie zmarnowanego talentu. Ale to się zmieni... Zamierzam wygrać ten konkurs i zainwestować to w więcej alkoholu i śmiejżelek ile tylko da się kupić. A reszte z zakupów przekaże na schronisko dla Jeży o nazwie Jeżurkowo...

P.S. Którędy do toalety?

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 6
  • Legenda
Opublikowano

Zgodnie z głosowaniem Karaoke odbędzie się dzisiaj o 20:00 na tsie.

Wszystkie osoby zapisane proszę, aby zjawiły się o 19:50 o równej 20:00 zaczynamy!!!

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • 4 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.