Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

11.png.f90a6e2b08c4a9418c86a8d9cbd2a9ee.png

Czy mamy tutaj fanów horrorów? Przez jaki horror nie mogłeś/aś usnąć? Według ciebie, jaki horror jest wart obejrzenia? 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Lubię, aczkolwiek po każdym nie mogę spać każdy jest dla mnie straszny, więc nigdy żadnego nie dokończam. A jak już mnie najdzie, żeby oglądać sama to po 10 minutach filmu wypada mi ten głupi pomysł z głowy xD

A który najlepszy, nie potrafię wybrać. 

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Wow 1
Opublikowano

Nie znoszę horrorów, obejrzałam max 4 w swoim życiu XD Śni mi się coś po  każdym, polecić mogę "Obecność" czy "Autopsja Jane Doe", ale pewnie większość już widziała :monkascari:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Można rzec, że uwielbiam horrory. Jeden z lepszych jakie oglądałem za czasów dzieciństwa to Droga bez powrotu, a w późniejszym czasie to najlepszy według mnie to Obecność no i oczywiście Piła :peepoBlanket: Jak obejrzałem Obecność to jak wychodziłem na dwór to się co 30 sekund odwracałem czy ktoś nie idzie za mną xD 

• Zasłużony
Opublikowano

Z takich najbardziej znanych to "Obecność" była najlepsza. Z mniej znanych obejrzałem raz na maratonie "Nightmare Radio" i muszę przyznać, że był dobry. Lubię horrory, ale nie było po żadnym problemu z zaśnięciem :p

• Lubię to! 2
Opublikowano

Koszmar z ulicy wiązów za małolata i oczywiście IT na podstawie książki Kinga. Lecz z biegiem lat zostałem fanem horrorow i filmow grozy i wlasnie Freddy Kruger z Koszmarow stal sie dla mnie ikonom filmow z dreszczykiem.  Jeeli chodzi o obejrzenie to starsze produkcje, one maja to cos co Cie obawialo za malolata i wprowadza w dyskomfort teraz. Nowe horrory robione sa pod publike i czerpia klimat z dawniejszych produkcji, zaden nowy horror nie zmrozil mi nawet wlosow na skorze :) pozdrawiam 

Opublikowano

Pierwsza jak i druga część "IT" od Kinga, pierwsza część potrafiła trochę postraszyć ale w drugiej to już bardziej bekę cały film cisnąłem. Na pewno Anabelle Narodziny Zła. A jeżeli chodzi po czym nie mogłem zasnąć to nie było dotychczas takiego filmu :feelsgreatman:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Lubię horrory, usnę na spokojnie po każdym. Myślę że dużo jest dobrych horrorów  do polecenia ale każdy ma inne gusta, jedyne to nie polecam Polskich produkcji.

Opublikowano

Nigdy nie zapomnę wypadu do kina ze znajomymi na "Zakonnicę". Oni srali po majtach, a ja się nie umiałem powstrzymać się ze śmiechu jak na nich spoglądałem, przez co połowa kina się na nasz patrzyła XD. Nie odbiegając od tematu, lubię wyżej wspomnianą "Zakonnicę" obydwie części "TO" i "Obecność". Więcej mi na tą chwilę nie przychodzi do głowy, ale ogólnie lubię oglądać horrory, po każdym normalnie śpię.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie lubię horrorów, tylko dlatego, że nie potrafię się ba nich bać. Jeśli coś mnie wystraszy, to że tak powiem zapomnę się albo scena jest faktycznie nakręcona w sposób którego można się wystraszyć. Wzgórza mają oczy to jedyny który był w miarę i który gdzieś wywołał jakiś odruch. 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

W sumie dawno żadnego nie oglądałam, bo zawsze jest kilka innych gatunków filmów, które preferuję. Horror to pewnie ostatnia rzecz, przez którą mogłabym nie spać, ale topowy według mnie nadal sinister

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jakiś czas temu oglądałem Escape Room na Netflixie, a rok temu Us (teraz wyszło na Netflix). Nawet fajne te dwa tytuły.

• Legenda
Opublikowano

Z gatunku horroru filmy akurat lubię oglądać, nie to co np gry. Chyba najlepsze wrażenie wywarł na mnie Sinister 2, tak jak rzadko co mnie rusza, tak tutaj zdarzyło się mieć podniesione tętno. Kiedyś jeszcze sporo slasherów oglądałam i z ręką na sercu mogę polecić niektóre części Piątku 13-go i Koszmaru z ulicy Wiązów 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.