Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad2.png.5dc946136f0101209a792e2163072bdd.png.b1ef652169a4b39c09cee7c300fb7123.png

Z @ Pandzia

Dzisiejszym bohaterem wywiadu jest @ Pandzia -  jest to 17  letni, z poważnym wzrostem bo aż 186 cm, administrator Arenek Alanek! :D

Pandzia                              Rudzix

Hejka Pandzia! Co tam u Ciebie słychać, nastrój dopisuje?

- Hejka! Nawet dobrze, tylko mam jeden problem, bo głośnik, bez którego nie mam co robić trochę zepsułem, ale mimo to nastrój dopisuje jak zwykle. Ale mimo głośnika jest jeden plus, bo przypomniałem sobie grę karcianą UNO i zacząłem grać z przyjacielem,  jak za starych lat z podstawówki.

Widzę, że lubisz gry karciane, masz jeszcze jakieś inne upodobania? 

Oprócz kart uwielbiam wyjazdy na narty nie wyobrażam sobie zimy bez tego, a także spacerki z przyjacielem, wiesz męskie sprawy, pogadanki itd. Mimo, że mamy rowery, to nikomu nie chcę się z nich korzystać i wolimy z buta wszędzie chodzić.

No niestety, w tę zimę trochę utrudnione są wyjazdy na narty :/ A co do spacerków, tylko pogadanki? Bo znając Ciebie to się na tym nie kończy.

Oczywiście, że na tym się nie kończy, gdzieś te spacery prowadzą hah. Przeprowadzamy zaawansowaną degustację alkoholową, najczęściej Stock, Bocian lub perła chmielowa potem wymieniamy się doznaniami smakowymi, jakie zaistniały z przyjętej dawki alkoholu Oczywiście dobrej degustacji nie da się zrobić wykorzystując tylko 1, lub 2 perełki więc zawsze przeprowadzamy testy na większej ilości i sprawdzamy która butelka pochodziła z lepszego sortu.

Widzę jesteś wprawionym degustatorem. Jest jakiś rodzaj alkoholu który szczególnie zapadł Ci w pamięć?

Niestety degustator musi próbować nowych smaków, a ja musiałem skusić się na Tatrę, jak można się domyślić najgorsze co w życiu próbowałem niestety odczyn był tak kwaśny, że musiałem to wylać, bo bałem się, że mi jelita stopi. Jeśli chodzi o sam rodzaj, to uwielbiam wina półsłodkie lub słodkie, czasem półwytrawne, ale zależy od samego wina.

W sumie to nie tak często spotykane, aby chłopak pił wina. Masz jakiegoś kompana?

Oczywiście, że mam! Moją dziewczynę @ Adiaforia  , każde spotkanie z jakiejś okazji musi skończyć się winem, a czasem bez okazji.

To widzę, że jesteś szczęśliwą Panda w związku, gratki 🥰 jak długo już jesteście razem?

Razem jesteśmy od 15 listopada 2018 roku, a na obecną chwilę 2 lata, 2 miesiące i 8 dni :D

Spory kawałek czasu, ale może lepiej nie wtrącać się w czyjeś życie miłosne. Może opowiesz Pandzia jak do tego doszło, że jesteś na Katujemy? 

Grałem kiedyś na jakimś only awp i chciałem po roku przerwy go znaleźć, ale wyszło tak, że wszedłem przypadkowo na arenki i mi się spodobało i stwierdziłem, że to jest to na czym chcę spędzać czas, Poznałem tam wspaniałe osoby, dzięki którym po pierwszej rundzie nie mogłem wytrzymać ze śmiechu. Poznałem wtedy Katujemy z ciekawości, gdy chciałem sprawdzić tę sieć, no i sam design oraz porządek na forum zachęciły mnie do zostania z wami na dłużej, z czego jestem zadowolony, bo dzięki temu forum poznałem ogrom super osób, z którymi zawsze mogę pograć i dobrze spędzić czas.

Dobra, idziemy dalej. Jednak nie siedzisz bezczynnie na forum, pomagasz też jako administrator na serwerach, co Cię skłoniło aby składać podanie na takie funkcję?

Najbardziej sama ciekawość i chęć spróbowania czegoś nowego, a także irytowało mnie strasznie to jak grałem w różnych godzinach i adminów nie było na serwerze, to szlag mnie trafiał, bo najczęściej tylko w konsole leciało voice_scale 0 albo wychodziłem z serwera, bo w tamtych czasach gdy składałem podanie czasami o 2-3 rano leciało  10 banów za cheaty w ciągu 20-30 minut maksymalnie, więc chciałem jakoś temu zaradzić i pomóc w rozwoju serwera, nad którym spędziłem już ok. 400h.

Ile już czasu jesteś adminem na Arence?

Adminem na arence jestem od około 10 kwietnia 2020 roku.

Myslałeś kiedyś nad jakąś inna funkcją, a nie tylko administrator na serwerach? Może chcesz piąć się wyżej? 

Moim marzeniem było i w sumie to nadal jest zostanie opiekunem arenek, ale wiem, że i tak się to nigdy nie spełni, bo wątpię, że dostałbym szansę, aby sprawdzić się na tej funkcji. Często pomagałem @ sebek18 i @ IMean kiedy tylko mogłem, czy to jakaś propozycja, czy coś z serwerem pomóc zawsze się starałem robić co mogę, ale i tak robiłem to bardziej z zajawki, bo po prostu skoro lubię serwer i ludzi tam grających to, czemu by nie pomóc w rozwoju, aby każdemu spędzało się ten czas lepiej.

Marzenia są po to aby je spełniać! Jak to mówią, pożyjemy zobaczymy, może coś z tego wyjdzie. A tak odchodząc bardziej od tematu forum. Masz jakieś ciekawe plany na przyszłość? 

Skończyć szkołę z zawodem technik informatyk, po szkole zrobić dodatkowe kursy w kierunku IT i wyjazd za granice na początku, aby sobie dorobić i albo pracować za granicą jako informatyk, albo wrócić do Polski i pracować w jakiejś firmie lub z biegiem lat założyć własną działalność.

Widzę ambitne plany masz na przyszłość. Myślisz do dodatkowych kursach, a może studia w kierunku informatycznym?

Jeśli bym się dostał to chciałbym, ale poza studiami, nawet gdybym je skończył i tak chcę dodatkowe kursy zrobić, ponieważ życie mamy jedno, a wykorzystać je chcę w 110%.

Na spokojnie się dostaniesz, z doświadczenia wiem, że gorzej jest się utrzymać. Patrząc na obecną sytuację w kraju to na spokojnie można zrobić studia online. Jak myślisz, ułatwia to życie czy wręcz przeciwnie?

Zależy kto jakie ma podejście do nauki w tych czasach jeden włączy grę i wyciszy nauczyciela, a drugi będzie słuchał jak normalnie w szkole. Jeśli chodzi o zdobycie ocen to jest prostsze, ale wrócić do szkoły z pustą głowa też średnio, więc staram się coś tam słuchać zwłaszcza jak mam lekcje z HTML'a.

Ooo HTML, uczysz się jeszcze innych ciekawych języków programowania?

Jeśli chodzi o języki programowania, to oprócz HTML'a uczę się też CSS'a, Javy, C++, PHP i Pythona, to chyba wszystko przynajmniej tyle na szybko sobie przypomniałem.

Wracając trochę do pandemii. Co myślisz na temat szczepień? Przystąpisz do nich?

Sam na razie nie wiem, jestem trochę na tak i nie.

Masz jakieś obawy?

Może troszkę póki co czekam, aż od tych szczepień minie więcej czasu i będzie wszystko dobrze w 100% to dopiero się skusze.

Masz jeszcze jakieś, sytuacje, rzeczy których się obawiasz w życiu?

Kolejnej śmierci kogoś bliskiego :c No i operacji, ale to mniejsza z tym :D

Może przejdźmy na jakiś luźniejszy temat. Grasz w coś jeszcze poza cs?

Oprócz cs'a pogrywam jeszcze czasem w NFS'a Paybacka i MC z ziomkiem. No i uwielbiam Destiny 2 i Ghostrunnera.

Widzę różnorodność w grach. Zachowujesz tę inność też w innych dziedzinach, np w muzyce? A pisząc prościej, jakiego rodzaju słuchasz? Masz jakiś ulubionych wykonawców lub ulubione kawałki?

Słucham różnej muzyki, sam nie znam dobrze tych gatunków po prostu słucham tego, co fajnie wchodzi i mogę słuchać w pętli ulubieni wykonawcy to Quebo, Słoń, Paluch, FLORAL BUGS, XXXTentacion, no i Alan oraz Bedoesa zza granicy oprócz X'a to Bones, Debs, GHOSTEMANE, Joyner Lucas, Josh A & Jake Hill, Jumex, Brennan Savage no i oprócz takich to jakieś Vixy itp.

Myślę, że to idealna pora na szybkie stały. Ulubiony napój?

Nałęczowianka Mineralna Niegazowana

Psy czy koty?

Psy

Szanuję. Lato czy zima?

Lato - chlanie, kac 5 dni w tygodniu  :serduszka:

Pizza czy kebab?

Kebab

Ulubiony kolor?

Czarny 

Ulubione zwierzę?

Panda :panda:

Ile w pasie?

Więcej niż w kutasie.

M4A4 czy Ak-47?

AK-47 

Słone czy słodkie?

Słodkie

Kończąc tym słodkim akcentem, chcesz kogoś pozdrowić? :D

Całe forum, Ciebie, @ Narks. - żeby więcej z bratem grał na boty, @ sebek18 - przystojniaczka, @ Bulbuś @ Adiaforia @ IMean @ PanPukawka @ Kociamber @ chmiel @ KosiU @ Nermi @ Ejoo @ Koyot Jeśli kogoś pominąłem to sorki widzowie ale i tak was kocham wszystkich <3

Również pozdrawiam, jak myślisz dobrze mi poszło jak na pierwszy wywiad? ^^

Myślę, że tak tylko wytnij tam to co nie trzeba, bo wstyd haha.

Dziękuję bardzo za wywiad! Do zobaczenia :D

Do zobaczenia :D

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 11
Opublikowano
40 minut temu, Rudzix napisał:

Ile w pasie?

Więcej niż w kutasie.

Mocne XD

Fajnie się czyta.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano
19 godzin temu, Rudzix napisał:

Moim marzeniem było i w sumie to nadal jest zostanie opiekunem arenek, ale wiem, że i tak się to nigdy nie spełni, bo wątpię, że dostałbym szansę, aby sprawdzić się na tej funkcji.

Jednak marzeni szybko się spełniają - gratulacje @ Pandzia !

Wywiad taki 8/10 - pojawiają się niewielkie niedociągnięcia, ale ma swój charakter i indywidualność,

dzięki czemu jest na odpowiednio dobrym poziomie. Tak trzymaj i będzie coraz lepiej :stonks:

• Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ooo trochę się o tobie dowiedziałem ! :D Dzięki za pozdrówki ! <3

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.