Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Trochę nostalgiczne. Pamiętam, jak mieliśmy na podwórku zawieszoną na pojedynczej, grubszej gałęzi plastikową huśtawkę, zawsze bujała mnie na niej babcia, a ja jako mały diabełek wyrzucałam buty, bo i tak nie dostawałam wtedy do ziemi, więc było mi wszystko jedno. Babcia zawsze mi je zakładała z powrotem, chociaż wiedziała, że i tak je wyrzucę, żeby znów zrobiła to samo. Niby błahostka, ale gdy mam pomyśleć o czymś dobrym, to właśnie ten obraz mam przed sobą. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Rampa zrobiona ze śniegu i zjeżdżanie na workach wypchanych słomą, rok 2008 ahh

• Lubię to! 2
Opublikowano

Dwa w sumie. Jedno jak odbijałam piłkę o płot razem z bratem albo o garaż, na którym zawsze siedziały gołębie dziadka, a on nas ganiał za to z kijem :FeelsBadMan:

A drugie to jak bawiliśmy się w wojnę z dzieciakami z okolic, za każdym razem na podwórku kogoś innego, a naszymi broniami były patyki :peepolove:

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Pewnie mam, ale nie umiem sobie na ten moment przypomnieć XD Zawsze jak coś wspominamy z kumplami to jest karuzela śmiechu nie do zatrzymania :BIGHAM:

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.