Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie i tak niezbyt będą je respektować, tak jak poprzednich, a planów sylwestrowych nie miałam konkretnych, więc nie pokrzyżowały (btw. ludzie pojadą na 18, więc ta "godzina policyjna" od 19 jest bez sensu totalnie) - takie moje zdanie.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie pokrzyżowały, bo i tak w chacie, ale sam fakt, że mam znajomych co się planowali, a tu kiszka. Przed świętami wirusek jest mniej aktywny, po świętach hur dur korona. 

• Haha 1
Opublikowano

Politycy --- Dajmy nowe obostrzenia niech myślą, że  trzymamy rękę na pulsie .... dajmy wysokie mandaty za nie przestrzeganie ... 

Oni nie wiedzą co już mają robić... 

Według mnie Polityka w Polsce jest za przeproszeniem chujowa :)))   Oni nigdy nie ogarną tego Wirusa :) tak samo jak szczepionki :)  

Bardzo mi pokrzyżowały plany, ale raczej jak większości ludzi ... 

Dlatego polecam zrobić imprezę już o 18:45 :) 

• Legenda
Opublikowano

Jeżeli brat nie będzie mógł spokojnie przyjechać do Polski - to pokrzyżowały, jeśli przyjedzie normalnie, tyle mi wystarczy, bo taka duża familia w komplecie, to już i tak najlepsza domówka sylwestrowa ^^

a obostrzenia? kolejna głupota jak większość, które wprowadzają

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Co myślę? Że są co najmniej głupie.

A czy pokrzyżowały mi plany? Nie, i tak nie przebywam w Polsce i sylwestra tam nie spędzę, więc wszystko jedno.

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Ode mnie to wielkie XD Te obostrzenia były wogóle nie potrzebne i jeszcze w takim czasie, jaki jest :P

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie są zgodne z konstytucją.... Tyle mam do powiedzenia.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jak co roku nie mam zamiaru imprezować, dużo to dla mnie nie zmienia. Pozostaje współczuć mi ludziom którzy mieli wieksze plany na imprezowanie w sylwestra, głupotą i bezmyślnością jest zamykanie nas w domach bo niby co miałoby to zmienić? Jeżeli przystosujemy się do tego obostrzenia to dla zwierząt będzie to spokojniejsza noc niż co roku, to jedyny plus.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.