Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Dla tych, którzy chcą się mnie pozbyć z forum, jescze sobie poczekacie, bo nigdzie się nie wybieram :Kappa:

Dostałem pewną dość nietypową wiadomość od @ Japoniec. , Która wszystko tu wyjaśni. Uznałem, że nie ma co kłócić się o tego typu rzeczy, stąd ten temat. Sam Japon wie o screenie oraz sam na to pozwolił.

Mimo, że już tego nie przeczytasz. Trzymaj się Bebzoniec :UmPikaOla:

IMG_20201201_002338.jpg

• Haha 7
  • Przykro mi 2
  • Legenda
Opublikowano

To super ze strony Japona, że chciał przeprosić, ale nie podoba mi się sposób, w jaki to zrobił. Wolał dostać zbanowanego niż samemu przeprosić, więc do końca też te przeprosiny się nie liczą. "Mądry Polak po szkodzie" zrobiłby to samemu, jeżeli faktycznie by mu na tym zależało, nie podkuliłby ogona.

Już się nie czepiam, najlepszego Chlejzoniec!

• Lubię to! 8
  • Zasłużony
Opublikowano

Typ zachowuje się jak porzucony chłopak. Niby urywa kontakt, ale jednak dalej stalkuje i obserwuje drugą osobę - jak się jej wiedzie etc. 

"Pogratuluj im ode mnie" - jeszcze nie wie komu, a już chce gratulować. Troszkę śmieszne zachowanie, ale cóż. 

W końcu mamy Cię "z bani".

Cze.

• Lubię to! 4
  • Legenda
Opublikowano

Gdyby miał jaja sam napisałby temat z przeprosinami oraz dorzuciłby informacje o banie. 
Nie rozumiem takich zachowań, najpierw zaszkodzić publicznie, a później z tego powodu zamiast wyjść tak samo i przeprosić, to ukryć się w cieniu i udawać, że jego to nie dotyczy. 
No cóż. Każdy w inny sposób uczy się na błędach. Ważne, byś wyciągnął z tego jakąś lekcję i w przyszłości był rozsądniejszy.

Powodzenia, bo i tak na pewno i tak sam stalkujesz temat z ukrycia lub przez osoby trzecie.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Głupotą z Twojej strony jest pisanie pożegnania drugiej osoby skoro ona nie ma jaj by samemu sie przyznać do bledu i przeprosin. Nie pozdrawiam essa JE 

• Legenda
Opublikowano

Użytkownicy wyżej idealnie podsumowali, że głupotą jest pisanie pożegnania za prośbą kogoś. Zero szacunku do siebie samego i oczywiście do nas, wszyscy zostaliśmy przez takie zachowanie opluci.

Nie przyjmuje tych przeprosin jako szczera wypowiedź z jednej prostej przyczyny piszesz, że dostałeś zjebkę od Erwina, co jednoznacznie oznacza, że te przeprosiny są wymuszone i jestem przekonany na 110%, że gdyby nie to, że Erwin zainterweniował w tej sytuacji, to nadal trwała by ta cała farsa.

Bardzo się zawiodłem na tobie.

• Lubię to! 7
  • Przykro mi 1
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.