Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Świąteczna mapa  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodajemy świąteczną mapę?

• Tak
      16
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Cześć!

W związku ze zbliżającymi się powoli świętami dla klimatu planujemy dodać świąteczną mapę jak rok temu. Jednak zanim to zrobimy chcielibyśmy poznać waszą opinie, dlatego prosimy o oddawanie głosu w ankiecie, ew. komentarz.

Tak prezentuje się świąteczna mapa - https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=566484103&searchtext=

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Ja znów uważam że psuje to klimat,

Rozprasza i kroki są bardziej wyraziste.

Opublikowano

Mapa ostatnio aktualizowana w 2015r. Od tamtej pory na samym mirku dużo się zmieniło. Z tego co widzę po zdjęciach to nawet nie ma ani ławeczki na midzie, a nawet jest daszek przy oknie.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

@ SQUeZ dokładnie, to stary mirek dlatego owa mapa byłaby bardziej opcją 4fun i stąd też ankieta. Rok temu znaczna część była za i w końcowym etapie mapka  przyjęła się całkiem dobrze dlatego wychodzimy z inicjatywą żeby dodać ją ponownie w tym roku. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Świąteczna mapa na serwerach csgo? Myślę, że to idealny pomysł :D Zrobi to super klimacik :D 

Opublikowano

Mimo, że tak jak napisał @ SQUeZ brak aktualizacji mapy, jestem za dodaniem + obowiązkowo roundsoundy kolędy i klimacik gwarantowany!

+ znajdźki prezenty jako event - gadaliśmy o tym przy halloween 

• Właściciel
Opublikowano

Przegłosowane, mapa pojawi się na serwerze 4 grudnia.

• Uwielbiam 2
  • Właściciel
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.