Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oszukał nauczyciela i podał złą ocenę ze sprawdzianu.

To wygląda tak, że rozdała nam sprawdziany i spytała się mnie o ocenę, powiedziałem jej 2 i ona do mnie "proszę pokazać", a ja na koniec jej powiedziałem, że żartowałem z oceną i mam 1.

• Haha 2
Opublikowano

Siedział kolega przede mną a ja naplułem  mu w włosy 

IMG_20201120_121950.jpg

Ps:To było parę  klas temu , jakoś odnalazłem 

Opublikowano

1. Uczniowie ( tu byli wymienieni w tym ja ) nakleili na kubek nauczyciela " chuja "  oraz go podpisali. Przez cała lekcje przeszkadzali śmiechy i gadali nikt nie chciał się przyznać kto to zrobił. Na końcu lekcji kolega z innej klasy wymienił mi wyżej podanych uczniów.

2. Adam razem z kolegą Jakubem urządzili wojne na gumki chlebowe rzucają się nimi z całej siły. 

Ajj czasy gimnazjum 

• Haha 1
Opublikowano

Bodajże w 2 albo 3 klasie podstawówki - wepchnął kolegę do damskiej toalety. (chociaż nawet mnie tam nie było) Ah, piękne czasy.

• Legenda
Opublikowano

Ogólnie miałem mało uwag.

Niesłuszna uwaga - była coś w tym stylu "Kopnął butelkę z jogurtem, pobrudził ściany na korytarzu, a na prośbę o po sprzątanie odpowiedział - "Chyba Cię poje*ało, nie będę sprzątał po kimś, a jak jest Pan ślepy, to niech idzie na kamery " - oczywiście wyszedłem z sali, bo się zdenerwowałem, po sprawdzeniu kamer się okazało, że to nie ja i nawet przepraszam nie usłyszałem. Psi.

• Haha 1
Opublikowano

W podstawówce "Rozwalił pisuar w męskiej toalecie" "Wepchnął kolegę do damskiej toalety po czym wyrwali drzwi z nawiasów" albo "Kopie pustą butelkę na przerwie zrzucając przy tym plakaty" XD

Opublikowano

Ojoj, kilka lat temu bylo tego sporo, jedne z najśmieszniejszych :

"uczeń wydaje nie artykułowane dźwięki" 

"uczeń pierdzi na lekcji" (pierdziałem buzią haha)

Albo to, co babka prosiła o podpis rodziców XD

received_472522856623420.thumb.jpeg.f22919e5592412c0e375e7335f133ea4.jpeg

Tutaj to się nawet rodzice ze mnie śmiali xD

• Haha 5
  • Zasłużony
Opublikowano

Praktycznie w ogóle nie miałem uwag. Jak już to za bieganie po korytarzu, albo w starszych klasach za bójkę, czy palenie w toalecie, więc nie wiem czy jest jakaś warta śmiechu.

• Donator
Opublikowano

Pamiętam w 5 klasie z koleżanką z ławki graliśmy w kółko i krzyżyk. Dostaliśmy od Pani z przyrody wtedy po jedynce, uwadze do dziennika i specjalną anegdotę dotyczącą grania na lekcji w zeszycie, po czym musieli to podpisać rodzice. To była moja najśmieszniejsza, jak do tej pory, uwaga.

• Legenda
Opublikowano

W przedszkolu - podgląda koleżanki w ubikacji 

W podstawówce - szantażuje nauczyciela

W gimnazjum - wraz z kolegami rzuca workami z wodą w innych uczniów

W liceum - byłam już aniołkiem :aniol:

• Haha 1
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.