Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że babka jak robiła lekcję, to nie umiała ustawić lekcji tylko jakimś cudem zrobiła z 1 klasy 2 grupy na tą samą lekcję. Albo to samo ze zdalnym wfem. A jeszcze jedna syutacja gdzie gościu przez 2h nie miał mikrofonu miał poszukać w końcu nas puścił xD i wolne

• Zasłużony
Opublikowano

Nauczyciel dał nam film do oglądania, zapomniał o kamerce, walnął się na wyro i poszedł  w kime

@ Nuway

• Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

To że byłem na dwóch lekcjach u wychowawcy, mówiłem że jestem obecny a i tak cymbał mi dał nieobecność.

Upomniałem się u niego o tą obecność i do tej pory jej nie widze xD

Opublikowano

Babeczka sobie w środku dnia nagle zachciała sobie zrobić z nami lekcje XD

Opublikowano

Hmm... no na przykład to, że wykładowca w ogóle nie organizował spotkań online według planu tylko wymyślił sobie, że zrobi jeden wykład i to jeszcze w sobotę - na studiach dziennych :angry:

Opublikowano

W sumie to mam matme z dyrkiem, zawsze jak kończymy lekcje to mówią do niego "czopka" na pożegnanie i nawet raz mi odpowiedział :D 

Opublikowano

niestety to nie moje czasy ale kiedyś gdy jeszcze chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.