Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Żadne, nie interesuje mnie piłka nożna, zbyt nudzący sport jak dla mnie. Ale no gratuluję wygranym :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Klasę jaka prezentuje Bayern od początku to jest wielkie wow i szacunek za to. Osobiście bardzo się cieszę z wygranej, zwłaszcza, że spełniło się marzenie naszego rodaka. 🥰 Mega wyróżnienie. Co do samego meczu - spodziewałam się większej ilości bramek. Pierwsza połowa była, moim zdaniem, taka sobie. Druga nieco lepsza. Od trio PSG oczekiwałam duużo więcej, bo to zawodnicy takiej klasy, a wczoraj niezbyt się popisali. No i na koniec chciałam bardzo pochwalić cichego bohatera - Neuera (bramkarza Bayernu). CZŁOWIEK MUR. Dla mnie, dla osoby bardzo lubiącej piłkę nożną, było to mega przeżycie. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Mecz był tak samo łatwy jak te 5mln dla Liverpoolu za wygrana LM przez Coutinho :hipnodancerdog:

@ Krause ty serio wziąłeś to na powaznie co napisałem? Aż tak bardzo poważnie wygląda ten post? XD

• Donator
Opublikowano

Szczerze mówiąc nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest. Nie interesuję się sportem więc.. :Dancebobo:

• Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano

"Baja' królowie, szkoda Neymara, bo chłop grał popisowe zawody w tej edycji Ligi Mistrzów i widać, że w końcu odpalił, jakby Neymar był Polakiem, to by mi było przykro, ale że Lewandowski jest i wygrał, to Polska Gurom.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
58 minut temu, Lim3k napisał:

Mecz był tak samo łatwy jak te 5mln dla Liverpoolu za wygrana LM przez Coutinho :hipnodancerdog:

mecz nie należał do łatwych, bo PSG miało pare dobrych akcji. Więc nie wiem co ty napisałeś.

Ogólnie co do pytania: Jako, że jestem fanem bayernu od 6lat to odczucia po tym finale takie se.  Może to przez te puste trybuny, może to wina tuska ale i tak wielki szacun dla Bayernu.

• Donator
Opublikowano

Fajnie, że bayern wygrał ale z drugiej strony szkoda mi psg bo jestem fanem neymara. Finał sam w sobie ciekawy, obie drużyny miały sporo ładnych sytuacji i przyjemnie oglądało się mecz

Opublikowano

Bajka, nie dość że wygrał klub któremu kibicuje od dziecka, to w dodatku strzelił Coman na którego postawiłem 1000 zł, więc humorek dobry i portfel grubszy :D

• Wow 1
Opublikowano

Moim zdaniem super. Kibicowałem i Mbappemu, i Lewandowskiemu. Lewy, bo Polak i zasłużył po tej akcji ze Złotą Piłką, a Kylian, że w takim młodym wieku osiągnął by wszystko.

• Legenda
Opublikowano

Fenomenalny mecz, bayern z lekkimi problemami, ale jednak wygrał. Pokazał klasę od samego początku ligi mistrzów i jako pierwszy zespół w historii piłki nożnej, wygrał całą ligę mistrzów bez ani jednej porażki!

Ale tak jak wspomniał @ EXTREMAAAAA  szkoda Neymara, bo jednak chłop się starał i jego umiejętności są nie z tej ziemi, ale trudno, wygrał lepszy!

• Przykro mi 2
Opublikowano

Meczu nie oglądałem bo granie na mirku1 wydawało mi się ciekawsze ale dzięki  @ Kwiatu miałem przybliżony skrót większości spotkania ze świetnym komentarzem na bieżąco xD

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.