boomer_ Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Jako sieć serwerów mamy swój fanpage na facebooku, problem w tym że fanpage jest praktycznie martwy. Proponował bym dodanie nowej rangi: Redaktor fanpage. Ranga miała by za zadanie rozruszać nasz fanpage, nie ma co się oszukiwać, facebook to bardzo duża możliwość reklamy, jeżeli znajdą się osoby które będą dbać o fanpage, prowadzić go systematycznie i schludnie to na pewno zacznie on docierać do szerszego grona graczy cs:go. //edit: @ cloud` stworzenie rangi mogło by zmobilizować osobę zajmującą się fanpage do pracy, pisanie posta raz na 2 tygodnie to nie jest dobry sposób na rozwój w socialmedia :/ 1 4
Deserved clouud Posted July 14, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted July 14, 2020 Z tego co wiem, to od jakiegoś czasu fanpage'm opiekuje się @ Nati , chyba, że coś się zmieniło. Czy jest sens tworzyć specjalnie dla tej funkcji osobną rangę? Nie wiem, ja bym nie kombinował, ale wszystko zależy od administracji wyższej. 2
Deserved Grześ Posted July 14, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted July 14, 2020 Widziałem taką range na innych serwerowniach. Edit - fakt chodziło mi właśnie o inne sieci 1
Nati Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Tak jak wspomniał @ cloud` od jakiegoś czasu to ja mam dostęp do fanpage na facebooku. To fakt, że posty tam ostatnio były rzadko, jednak w ostatnim czasie miałam sporo urlopu ze względu na natłok obowiązków. Jeśli chodzi o rangę to z doświadczenia wiem, że średnio wychodzi ona w praktyce.. początkowo jest zainteresowanie, które z czasem niestety gaśnie. Zwróćmy uwagę też na to, żeby posty tam umieszczane miały sens a nie były spamem, bo im więcej tym nie zawsze lepiej, ale to tylko moje zdanie. W sumie jestem neutralna jeśli chodzi o ten temat. 2 3
Legend Titania Posted July 14, 2020 Investor V.I.P Woman Legend Posted July 14, 2020 Można ewentualnie taką możliwość (zajmowania się fanpage) oddać redakcji i zmodyfikować nieco obowiązki czy tym samym przyjąć osobę, która strikte zajmowałaby się tylko tym, niż tworzyć kolejną rangę. Mogę również w razie czego wspomóc aktualną osobę, która się tym zajmuje
Legend Karcok Posted July 15, 2020 Sponsor Legend Posted July 15, 2020 Propozycja została odrzucona Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts