Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

pytanienadziś1.png

Jaka byłaby Twoja reakcja, gdyby zadzwonili do ciebie z radia, w sprawie wygranej dużej kwoty pieniężnej?

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeden wielki krzyk:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :default_biggrin:

Ewentualnie: PIKAAAAAAAA @ boomer_ co nie? XDDDD

Opublikowano

Uśmiechnąłbym się i wziąłbym sejf

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Jakbym wiedział, że dzwoniłem/wysyłałem sms-a to raczej tylko lekkie zdziwienie/zmieszanie, jakbym już dostał wygraną to też pewnie inaczej bym zareagował. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zakręciłbym śmigłem na fotelu i zayebal low kinga w metalową rure z radości, a pieniądze które wygrałem bym przeznaczył na cel charytatywny. 

A do radia bym powiedział Kocham Norberta Gierczaka

Opublikowano

„Ale po co tak wczesnie dzwonić? Nie mógł Pan później?” xd 

Opublikowano

Nie uwierzyłbym i się rozłączyła żeby nie naliczyło mi jakiegoś giga rachunku za rozmowę. :crz:

Opublikowano

Powiedziałbym ''Fajne żarty robicie, that was fun''

Opublikowano

Nic, bo czemu miałbym coś wygrać skoro nie grałem? Za darmo nic w tym kraju nie ma xD

Opublikowano

Bym się ucieszył, a pieniądze dobrze wydał ;d

• Zasłużony
Opublikowano

Powiedziałbym, żeby nigdy więcej nie dzwonili na ten numer, bo sprawa pójdzie do policji :copers:  :feelspoliceman:

A tak serio.. nie uwierzyłbym raczej, takie rzeczy w większości są niemożliwe, chyba, że faktycznie brałbym udział w jakimś konkursie, to po prostu bym się cieszył i pojechał odebrać wygraną.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.