Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: s i n c e 2115

Nick admina banującego: @ Gosia ?!

Data/Mapa: dd2

IP/SteamID: STEAM_0:1:554880149

Serwer (mod):           dd2 1                     

Opis sytuacji: gram bije botów i czituje XD

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:554880149'
[AMXBans] Twoje IP: ''
[AMXBans] ==================

• Legenda
Opublikowano

Może zaznaczę od razu, że szperanie po internecie wcale nie jest takie trudne i koniec w końcu jakiś ślad po sobie zostawiasz.
Cześć Kubuś, njo, sxn, since, @ Why do u heff to be mad?? jak tam wolisz. Na samym początku poprosiłam @ Karcok o sprawdzenie Twojego konta w celu zobaczenia czy masz multikonto. Nie miałeś, ale dał mi wskazówkę, że logujesz się z całkiem NOWEGO urządzenia, którego nie ma w bazie. W końcu masz tyle kont, że nie wiem, jak się do Ciebie mam zwracać. Zacznę od konta, na które otrzymałeś ode mnie bana. Since 2115 (STEAM_0:1:554880149), założone parę dni temu. Już wtedy było to dla mnie dziwne.
Wrzuciłam twojego sid'a na steamid.uk, powiązało Ci z kolejnym kontem, na którym miałeś poprzednie nazwy (STEAM_0:1:21103096).

Tak sobie posprawdzałam z tamtego sida inne siecie, na których masz bana i o dziwo, jedno, gdzie nawet masz własne zdjęcie, wtedy już od razu byłam pewna, że to Ty. Już nawet nick sxn, coś mi mówił, ale nie skojarzyłam od razu. Forum ze zdjęciem, to cre****e, jednak żeby nie robić reklamy, to sobie pozwolę je wrzucić, w końcu sam je dałeś do sieci, więc nie będzie raczej z tym problemu.

dowod.png.da256ed7000e711f5c2250c6d698dffd.png

Zdjęcie z pokaż się na Katujemy: 

kk.png.e7c8d08ce3a2d8347070a11cbc7e18e0.png

Do tego zdradził Cię Twój głos, który jest również na demku. Ale żeby nie było, że nie robię tego, co powinnam, to również je rozpiszę, gdzie według mnie masz ewidentnego wallhacka. Już pominęło to, że wbiłam dopiero, jak się kończyła mapa, a Twój wynik wynosił ponad 60, później już gdy byłam na spect, wyszedłeś również na spect i dopiero po chwili wróciłeś. Trzeba było przestawić ustawienia, co? ;) 

Demko: https://www24.zippyshare.com/v/xraL0SfP/file.html

13:47 - 13:58 - Tak jak jeszcze w pierwszym fragu mogłeś usłyszeć kroki, że Ct-ek idzie na b i przewidzieć, że się schowa za skrzynią przy bramie, tak drugi frag jest dziwny. Wbijasz od razu do okna i celujesz w model, a mogło być więcej CTków na B, mimo po tym jak zabijasz, to nie sprawdzasz już B, tylko lecisz na mida, gdzie jest kolejny przeciwnik na respie.

15:19 - 15:25 - zawahałeś się czy strzelać  w kolejnego CT;ka, bo był skampiony za skrzynią i nie miałeś prawa go widzieć, zamiast sprawdzić skrzynię, to na nią celowałeś i czekałeś aż gość sam wychyli. 

16:31 - 16:39 - dostajesz całkowitego flesha, nie widzisz kompletnie nic, a sadzisz głowę CT'kowi. 

18:36 - 18:41 - znów głowa na pełnym fleshu i to jeszcze wtedy, gdy Ty stoisz w górnym, a tamten kampi na podeście. 

19:12 - 19:50 - warto zobaczyć całą akcję. Popatrzyłeś na galę w model, później dla niepoznaki na longa. Mimo tego, że trzymałeś tam celownik, to nie miałeś zamiaru tam iść, bo wiedziałeś, że jest jeden na gali. Z samego początku było słychać jedynie kroki Twojego kolegi z drużyny, natomiast później coś się ruszało na gali, jednak nadal były dalej niż w gracza, w którego się wcelowałeś. Na sam koniec dopiero mogłeś usłyszeć zmienianie broni na kosę.  

Jak dla mnie sprawa oczywista, należy się zostawienie bana na serwerze, jak i zbanowanie Twoich kont na Katujemy. Co do bana na forum, to zostawiam to czerwonym, czy te dowody wystarczą. @ NeQ. @ EXTREMAAAAA @ Karcok @ Erwin @ Jase

Natomiast demko zostawiam UBT, bo jednak byłam osobą banującą. @ pejterek @ VanillaSkyAvB. @ hanq6

Temat na razie zamykam, żeby nie było spamu. Osoby oznaczone i tak mają uprawnienia do dodania swojej wypowiedzi. 

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.