Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: M3nt0s #YourSuggarDaddy

Nick admina banującego: mATT

Data/Mapa: 23.06.2020

SteamID: STEAM_1:1:126310258

Serwer (mod): Mirage 2                             

Opis sytuacji: No to tak wchodzi stróż prawa na serwer dzieci się drą nic nie robi,ja wyśle jeden ,drugi i trzeci raz jakieś serduszką bądź ( bez spamu) daje gaga okej za ? A więc pytam go czemu on gaguje za jakieś bzdury.Gadka poszła w złym kierunki bo mnie jego argument zirytował ,,nequ mi mowil ze nie moza" , a czy nequ sam takich emotek nie uzywa?Gram dalej ze 1/2 rudny ban na 3 dni za obraze? Koledze piórka urosły lekko 3 dni ban za "obraze".

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Jeżeli piszesz prośbę o UB to przynajmniej nie kłam.

Podteksty typu "stróż prawa" zostaw dla siebie i zachowuj się jak dorosły mężczyzna, a nie rozgniewane dziecko.. Otóż sytuacja polegała na tym iż, gracz @ M3nt0s1k dostał gaga za dwukrotnie wysłany tekst w stylu "Ja (korona) Ty (Krzyż). Gag był na dokładnie 5 minut, więc nie jest to na tyle długi okres czasu, żeby przechodzić z jednej drużyny do drugiej i prowokować administratora do jakiejś bezsensownej dyskusji, a podczas tego obrażać go. Owy gracz już kilka dni temu dał pokaz swojej dość miernej kultury osobistej wyzywając mnie, jednakże w tamtej sytuacji jakoś mu odpuściłem, wydawało mi się że sytuacja raczej nie będzie miała miejsca znowu.. Do dzisiaj.

Twierdzisz że "dzieci się drą" i nic z tym nie robię. Przepraszam bardzo ale gracz, który używał mikrofonu bez mutacji został upomniany o łamaniu regulaminu i postanowiłem że na tą chwilę to wystarczy, co jak widać poskutkowało, bo już dalej zachowywał się zgodnie z przyjętym regulaminem serwera :)

Wracając do nadanego gag'a i moich argumentów, to posiłkuje się słowami @ NeQ. , który stwierdził po moim uprzednim pytaniu kilka dni temu w prywatnej wiadomości, że tego typu teksty, powinny być traktowane jako spam, jeżeli ktoś ciągle to piszę, a akurat @ M3nt0s1k jesteś w tej grupie osób nadużywających tego tekstu/bindu.

Po twojej liście banów i nadanych blokad komunikacji, śmiem twierdzić że jesteś osobą, która musi stonować i nauczyć się pewnych zasad netykiety, którą dość często łamiesz, a myślę że 3 dniowy ban może w pewnym procencie cię skłoni do pewnych refleksji i twój wybuchowy charakter zostanie uspokojony :)

Według mnie ban słuszny.

https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:126310258&Submit

https://banserwin.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:1:126310258&Submit

Podsyłam demko.

http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200623-150137-75177097-de_mirage-___________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

21:23 - Pierwszy puszczony bind

23:56 - Głupi tekst o psie, w stosunku do mnie

24:09 - Druga obraza mojej osoby

24:15 - Drugi bind

24:30 - Trzecia obraza

24:52 - Rozpoczęcie dyskusji, po czym w następnej rundzie ban gracza.

Pozdrawiam !

Edytowane przez Matt
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.