Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Dronowanie - bo jak dla mnie nie ma po prostu nic ciekawego w czasochłonnym sterowaniu dronem i nagrywaniu różnych (powiedzmy) uroczystości.

• Przykro mi 1
Opublikowano

Szachy, no i może zbieranie znaczków chociaż według mnie jest to nudne to rozumiem człowieka, który tym się zajmuję ze względu na to, że go to interesuje, że wow znaczek pocztowy np. z wolnego Kurdystanu z wojny o c**e z 2020 roku itd…

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Łowienie ryb. Jestem człowiekiem, który nienawidzi czekać. 

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 2
Opublikowano
6 minut temu, Artengo napisał:

Łowienie ryb. Jestem człowiekiem, który nienawidzi czekać. 

Dokładnie mam takie samo zdanie :default_ph34r:

• Wow 1
  • Przykro mi 2
Opublikowano
45 minut temu, cloud` napisał:

Dronowanie - bo jak dla mnie nie ma po prostu nic ciekawego w czasochłonnym sterowaniu dronem i nagrywaniu różnych (powiedzmy) uroczystości.

Jak nie ma jak jest

Co do pytania

Zbieranie znaczków pocztowych

• Legenda
Opublikowano
51 minut temu, cloud` napisał:

Dronowanie

Istnieje coś takiego? :o

Najważniejsze, to jednak jakieś hobby mieć. Najnudniejsze dla mnie zbieranie znaczków i szachy, dlatego, że często jest to żmudne monotonne zajęcie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Składanie modeli jakichś samochodów, samolotów albo czołgów, nie mam cierpliwości do takich rzeczy i jakby mi chociaż raz nie wyszło, to bym to rzuciła w długą 

• Wow 1
Opublikowano

Znam osobę która zbiera swoje skasowane bilety z komunikacji miejskiej :D

• Haha 2
  • Donator
Opublikowano

Moim zdanie to siedzenie przed TV, większość osób ma pretensje, że nic nie ma na - który tysiąc kanałów. 
A mimo tego to Szachy oraz Rzutki ;o

• Legenda
Opublikowano

Takie, w których nie widzę ukrytego sensu, np: denerwowanie innych ludzi, poświęcanie własnego czasu, żeby uprzykrzać komuś życie, obserwowanie ludzi przez lornetkę, osiedlowy monitoring i interesowanie się życiem sąsiada bardziej niż własnych domowników, zbieranie różnych dziwnych rzeczy typu zęby mleczne.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak dla mnie Genealogia. Kumpel w tym siedzi i nie rozumiem jak kogoś może to aż tak kręcić. 

Dla tych co nie wiedzą co to: to szukanie połączeń rodzinnych, przodków.

Opublikowano

Tak jak wyżej - kasztany, zapałki.

Spotkałem się też z hobby - zbieranie patyków.

Opublikowano

Jak na moje to nie ma czegoś takiego jak nudne hobby,  każdy robi co lubi;)  każdy człowiek ma inne zainteresowania 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.