Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Moim zdaniem nie zostaną otwarte, rozprzestrzeniałby się jeszcze bardziej niż teraz. 

Chociaż.. po aktualnym rządzie w Polsce można się wszystkiego spodziewać.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Nie jest to najlepszy pomysł. Wolałbym żeby zostały zamknięte. Na 99.9% status pandemii nie zostanie zniesiony w nadchodzących miesiącach i pomimo tego że w naszym kraju sytuacja wydaje się być pod kontrolą, to jak ludzie zaczną wyjeżdżać na wakacje za granic, to epidemia może rozpocząć się na nowo. 

• Lubię to! 4
Opublikowano

Część państw już to zapowiedziała. 

Jeśli faktycznie ma być druga fala tego wirusa, to i może te państwa liczą na jakikolwiek zarobek do ponownej walki. Kto ich tam wie, dla mnie to głupota.

• Lubię to! 1
Opublikowano

No nie powinni moim zdaniem ale nic nie wiadomo, ta największa fala tego wszystkiego ma przyjść. Dla mnie nie ma to sensu żeby otwierać granice, można spędzić wakacje w kraju 

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Moim zdaniem jest to nie uniknione, chociaż niektóre państwa na pewno się powstrzymają od tego, ale za to będą prawdopodobnie mieć bunt ze strony mieszkańców itp.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Dobrze, że mam Polskie papiery i muszą mnie wypuścić xD Pół Niemiec, pół Polak!

Uważam, że tak, w końcu musimy wszyscy zacząć jakoś normalnie żyć, wystarczająco to wszystko idzie na po psychice.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomo, że na 100000% otworzą. Kraje basenu Morza Śródziemnego już otworzyły się dla turystów, nawet Włochy! W sumie to połowa krajów Europy już otworzyła granice, albo już podali konkretne daty otworzenia granic. Polska też się na pewno otworzy. Zresztą, idą wybory, nie zamkną ludzi w kraju, bo będzie gadanie, że Andrzejek jest zły :<

A czy to dobra decyzja czy nie, to już druga sprawa.

Opublikowano

Czy otworzą granice do tego nie mam wątpliwości, w zasadzie to muszą bo zacznie się robić dym w kraju. A czy takie rozwiązanie ma jakikolwiek sens no to już nie za bardzo.

Mniejszość ludzi jedzie na wakacje organizując je sobie na własną rękę, by zwiedzać, odwiedzać restauracje z miejscowym jedzeniem, itp. Większość, w krajach takich jak Grecja, Turcja, czy zwłaszcza Egipt idea wyjazdu polega na all inclusive z nieograniczonym jedzeniem i piciem oraz wylegiwanie się na płazy lub basenie. Ani dla tych pierwszych, ani tym bardziej dla tych drugich wyjazd przy proponowanych na miejscu ograniczeniach sanitarnych nie ma żadnego sensu. Tym bardziej że te ograniczenia wcale ryzyka nie likwidują, a Grecy czy Turcy mogą sobie wystawiać tony certyfikatów, że są w strefie wolnej od COVID, gdy jednocześnie dla zarobku wpuszczą masy turystów z UK lub innych krajów które wolne od zarazy nie będą.

Opublikowano

Szczerze było by głupotą otworzyć granice,  ale cóż Polski rząd to jeden wielki śmiech, więc zapewne otworzą, żeby turyści przyjeżdżali i wydawali u nas sianko. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.