Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Z racji tego, iż dawno nie było żadnego kreatywnego i ciekawego konkursu, postanowiliśmy stworzyć dla was konkurs Karaoke.

Zasady są oczywiście jasne, uczestnicy biorący udział w konkursie śpiewają wybrane przez siebie utwory, po czym Juri wydaję werdykt.

Juri będzie się składało z czteroosobowej załogi: @ Nati @ Gosia ?! @ Dudnes@ Karcok.

W konkursie udział może wziąć każdy, nie ma co do tego kryteriów, czy dana osoba musi mieć konkretną aktywność, czy też nie.

Wystarczy napisać pod tym postem swój nick i tyle.

Zapisy będą otwarte do dnia 13.05.2020.

Całkowita pula nagród = 200zł!

1 Miejsce - 150zł, VIP na forum 60 dni, VIP na wybranym przez siebie serwerze  CS:1.6/CS:GO 30 dni oraz unikalny medal na forum:

2 Miejsce - 50zł VIP na forum 30 dni, VIP na wybranym przez siebie serwerze  CS:1.6/CS:GO 14 dni oraz unikalny medal na forum:

3 Miejsce - VIP na forum 30 dni, VIP na wybranym przez siebie serwerze  CS:1.6/CS:GO 14 dni oraz unikalny medal na forum:

Unikalny medal:

Bez tytułu.png

Wszystkie nagrody pieniężne będzie można wygrać tylko i wyłącznie na prywatne konto PayPal.

Konkurs odbędzie się 16.05.2020 o godzinie 19:00 na TeamSpeak Katujemy.eu (karcok.net-speak.pl)

Na Karaoke może przyjść każdy, nawet osoby które nie śpiewają. 

Oczywiście obowiązuje kompletny zakaz obrażania i wyśmiewania osób trzecich. Takie ruchy będą surowo traktowane.

Obowiązuje zakaz nagrywania osób trzeci, bez ich zgody.

• Lubię to! 14
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 11
  • Donator
Opublikowano

Adaś

Pytanko małe co w przypadku, gdybym zajął któreś z miejsc z nagrodami i zdobył vipa 30 dni, a mam kupionego permanentnie?

Tak, chodzi o vipa na forum

• Lubię to! 3
  • Wow 3
  • Uwielbiam 7
Opublikowano (edytowane)

Wsm moja wada mowy plus upośledzenie umysłowe może być śmieszne.Co tam:mn::1x:  XD

BedNasz 

@ kinia

@ Japoniec.

Chce na dole widzieć wasze zgłoszenia do karaoke :wilk: Już nie ma odwrotu :cat: :cat3:

Edytowane przez BedNasz
  • Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Najwyżej kilka osób utraci słuch :malpka:

Titania

Niestety będę musiała być wtedy trzeźwa, także radzę chociaż wszystkim słuchaczom się napić :default_ph34r:

PS: Proponuję dodać jeszcze informacje na temat zakazu nagrywania bez zgody śpiewającego 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 4
  • Legenda
Opublikowano

Dzisiaj oficjalnie są zamykane zapisy, lista zapisanych osób prezentuje się następująco:

@ ZAJONCZEK @ kwasu @ The Denver @ petrox @ pRox @ Natalia @ AdaśGitarka @ BedNasz @ Holi @ Titania @ Ganja @ ŚwirekMalinowy @ RybaBLL @ Sholt @ Rudzix @ Anubiakk @ Maliczek @ ASAX

18 osób, wydaję mi się, że jest to naprawdę imponujący wynik :)

W składzie Juri nic się nie zmieniło, wystapią: @ Nati @ Gosia ?! @ Dudnes @ Karcok oraz gość specjalny @ karcoktokurwa

Do dnia dzisiejszego nastała mała pewna zmiana, z racji tego iż miałem wszystko gotowe na swoim TeamSpeaku, tam też odbędzie się ten event.

Mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza, dodatkowo wszystko zostało z góry ustalone.

Event zaczyna się w sobotę o 19:00, tak więc możemy się zacząć zbierać o 18:50.

IP TeamSpeak: karcok.net-speak.pl

• Lubię to! 5
  • Haha 2
  • Uwielbiam 6
  • 3 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.