Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 雷男stanisław雷 hellcase.co
Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Jaram, Dr.Nightmare OJ_byczku
Opis sytułacji:  
Po rozpoczęciu mapy jaram zapytał na voice cheacie czy donator jest na każdym serwerze katujemy niestety nikt nie odp wiec odpowiedzialne ze donatora chyba kupuje się tylko na surfie niestety pan admin odpowiedział nie zbyt uprzejmie "nie pytalem ciebie" odpowiedzialem mu ze skoro pytanie dotyczyło wszystkich to mogłem odpowiedzieć a on dalej mówił mi cis nie uprzejmego lecz juz nie pamiętam co to było dokładnie muszę zaznaczyć jeszcze ze jaram mówił innym graczom żeby nie płakali co jest nie na miejscu moim zdaniem wracając do demka z mapy gracz o nicku oj_byczku nie rozumiem czemu ale zaczął mnie prowokować "chinskie znaczki ale cie rozdali łatwo z tobą" czy cos takiego bądź "jazda z nim" po jakimś czasie inny gracz mozna powiedzieć wyludzal monety od oj_byczku ja mu odpowiedzialem ze nie można dawać monet a on ze można przez !kpn wszyscy mu to powiedzieli ze nie można a on chciał znowu mnie sprowokować i smiejac się powtarzał ze można wiec sie zdenerwowalem i spytalem czy jest tępy bądź głuchy gdzie za to po chwili dostałem muta za obrazę a pan oj_byczku uniknol kary po dostaniu muta osoba wyżej dalej mnie prowokowała muwiaz ze nie umiem zapanować nad hormonami i ze mam 13 lat gdzie mimo mojego głosu mam lat 18 w listopadzie wiec się zdenerwowalem i napisałem na czacie ze "13 to ty masz zębów" pan oj_byczku mnie zdziwil bo stwierdził ze wyzwie mojego ojca "ch**** to ci stary po wybijał" więc taka sytulacjaiala miejsce oczywiście tylko ja to słyszałem i szapo ba giorgino który może potwierdzić to lecz dwóch obecnych na serwerze adm tego dziwnie nie słyszało czyli pań jaram i pan nightmare girgino odezwał sie w tej sprawie a oj_byczku żeby był nie winny powiedział do girginio mikro +16 wiec taki sposobem uniknoł kary ponownie niestety znomu wie zdenerwowalem ponieważ nightmare nigdy nie słyszy obelg w moja stronę no ale trudno gdy dostałem gaga i muta pan jaram stwierdził ze sobie ze mnie pozartuje i powie przez voice cheat ze haha i co stasiu nie możesz nic powiedzieć haha jestem zawiedziony postawą oby adm jak i gracza którzy pierwsi zaczęli prowokować a w poprzedniej skardze obrzucili to przeciwko mnie poniewasz nie miałem dowodu a teraz mam jest to demko które podalem niżej
SteamID graczy Dr.nightmare STEAM_1:0:231063396 Jaram STEAM_1:1:457113407 OJ_byczku  STEAM_1:0:543952291
Data i czas zdarzenia: 05.01.2020 15:15.55
Dowód (ss/demko):  

surf_cram_Katujemy 15:08 15:29
surf_cram_Katujemy 15:08 15:29

od 1:49 do 12:40

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

2:00 - 2:30 - Administrator nie powinien się w takim sposób zachowywać, w ten sam sposób dokucza mu OJ_Byczku

4:30 - Tutaj sam Stasiek wprowadzasz w błąd gracza, odnośnie spadochronu, jednakowoż to administratorzy nie zareagowali na tą sytuację, a dodatkowo @ Dr.Nightmare umacnia tą dezinformację. 

5:40 - 6:00 - Prowokacja ze strony OJ_Byczku, ponowny brak jakiejkolwiek reakcji ze strony adminów.

7:10 - Tutaj kolejny raz sytuacja z graczem OJ_byczku. Ponowna prowokacja z jego strony, nawet się nie dziwię, że @ Pan Małpa w ten sposób zareagował. Dostał mute na 30 minut (po czym magicznie został zabrany przez admina za pomocą konsoli, co jest zabronione i każdy administrator o tym wie). Następnie po słowach "krótko z nim" dostaje mute na 120 minut.

8:30 - 9:10 - Nadal ww. gracz prowokuje wyciszonego staśka.

9:35 - 10:10 - @ Odziomusss wraz z graczem naśmiewa się ze Staśka.

10:11 - @ Dr.Nightmare i @ Odziomusss specjalnie udają, że nie słyszeli całej sytuacji. Samego gaga jeszcze potrafię tutaj zrozumieć, gdyż faktycznie kultury w danym momencie nie wykazał.

10:50 - Admini mówią o prowokacji, sami ignorują ją, gdy ich koleżka to robi.

11:50 - Tak, dostał mute, ale to nie powód do śmiania się, bo to z głupoty adminów ;v.

12:10 - 12:45 - Przyciśnięcie gracza do muru, da się podciągnać pod grożenie.

Tyle mi starczy, mam dość. @ Pan Małpa bez winy nie jest, ale swoją karę już dostał. @ Dr.Nightmare, @ Odziomusss - degradacja i miesiąc bana, OJ_Byczku - ban miesiąc. Skończyła się zabawa, żegnam państwa i życzę miłego wypoczynku poza serwerem. Nie próbujcie się odwołać, decyzja ostateczna.

• Uwielbiam 5
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 3
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.