Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick, na którym grasz :   szalona ruda
Link do Twojego GT (gametracker) :  https://www.gametracker.com/player/Szalona%20ruda/145.239.20.86:27125/
Znajomość AMX (1/10) :  8/10
Ile masz lat : 25 
Steam ID : 0:1:49282881

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer:  Różnie, zależy od natężenia dyżurów w tygodniu. Bywam w różnych godzinach (porannych i nocnych).  ;)
Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : nigdy
Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : wolałabym przelewem ;)
Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : W czasie, w którym gram często zdarza się, że nie ma żadnego admina na serwerze, a nawet żadnego, który mógłby wejść w danej chwili. Chciałabym pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze, bo wkurzają mnie cziterzy oraz osoby obrażające innych.  Z graczami i adminami raczej się dogaduję i staram się nie stwarzać problemów. ;))

edit/  Trochę nie rozumiem tego +/- lub - GT bo w ostatnim tyg co prawda 8h, ale jak spojrzeć na ostatnie 30 to by się nie jeden zdziwił ;) 

Forze też cię rzadko widzę, a potrafię być na serwerze od rana do późnej nocy ;)

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Jest i druga połóweczka Strixa więc mamy komplecik haha

+wiek

+składka

+amx

+/- GT kuleje a u Zawiszaka może ciężko być żeby takie przeszło

+osoba bezkonfliktowa, przyjazna i pomocna

Opublikowano

Tak jak było w przypadku Strixa tak i tu się wypowiem.

Oczywiście, że na Tak

+Wiek

+składka

+Amx

+Nie ma z nią problemów, często mi zgłasza graczy na steamie :D 

+/- GT

Good Luck! 

Opublikowano

TAK

+ ogarnięta, często w nocy gra :D

+ wiek

+ składka

+ amxx

+/- GT takie sobie, ale admina więcej nie zaszkodzi.

image.png.179e698b8095d935fefd504890d4773b.png nie ma tragedii :D ostatni tydzień tylko średni, ale wiadomo.. praca, życie.. ;) 

• Lubię to! 1
  • Inwestor
Opublikowano

Jestem na tak.

+ wiek

+ amx

+ /- czas który możesz poświęcić na serwer

- GT nie oszukujmy się nie wygląda to ani trochę dobrze ale wypada dać szansę widziałem cię na serwerze nie raz i nie były to 10 min odwiedziny

Opublikowano
20 godzin temu, Princess napisał:

W czasie, w którym gram często zdarza się, że nie ma żadnego admina na serwerze, a nawet żadnego, który mógłby wejść w danej chwili.

Masakra coś w tym stylu jest w każdym podaniu, co zrobić nawet jak by było 20 adminów to wiadomo są chwile gdzie nie ma nikogo choć beffu jest 20h na 24, a  propo podania 

+ Wiek mi się podoba bo nie będziesz odwalać

+ Składka

Lecz jestem na NIE

- GT

-Nie znam cie, widziałem sporadycznie

- Twoja wypowiedz (Dlaczego ty powinieneś zostać adminem)  mnie nie przekonała.

Będę na tak jak GT będzie okej 

EDIT///   JESTEM NA TAK, sprawdziłem ostatnie 30 dni i tylko ten tydzien masz taki słaby. +GT

Opublikowano

+ taki że nie widziałam, żebyś wchodziła w jakiekolwiek bezsensowne dyskusje 

+ kolejny to GT mimo tego co piszą niektórzy, jeśli  ktoś nie widywał Cie na serwerze to chyba znaczy tylko to, że sam po prostu mało na nim bywa...

+ steam

+ znajomość amx, jeśli faktycznie na takim poziomie to jestem pod wrażeniem 

+ za wiek

i jak dla mnie za to, że kobieta też +, kobiety mniej reagują nerwami i ego też zazwyczaj nie wybija od razu w kosmos po otrzymaniu rangi

duże TAK ode mnie, powodzenia ;)

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Dam Ci szanse, bo jesteś naprawdę w porządku osobą, kulturę zawsze trzymasz.
GT kuleje z tygodnia, ale z miesiąca jest bardzo dobre, więc liczę na to, że nadrobisz po otrzymaniu admina. Zgłoś się do mnie lub do Zawiszaka po flagi ;)

Wspólnie pite było, a tak się najlepiej poznaje drugą osobę, dlatego u mnie duży plus  :D 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.