Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halo,

Wychodzę z propozycją, żeby zwykły VIP dostawał w pierwszej rundzie sam kevlar, a nie jak to jest teraz, kevlar + hełm. Byłoby to znacznie "zdrowsze"(?), zwłaszcza, że no nie oszukujmy się, glockiem/USP te 3 głowy na ogół trzeba dać XD

A tak to cały serwer hula sobie z deagielkiem bo inaczej zabić ciężko. Ewentualnie całkowicie zmienić koncepcję pierwszej rundy i zamienić ją na rundę only deagle. 

Proponuję też surowiej traktować ludzi, którzy nagminnie mają lagi. Admini sporadycznie banują za to, a jest strasznie uciążliwe dla każdego gracza. Chyba, że tutaj lagi i teleporty są dozwolone, aczkolwiek z tego co widzę, to Gosia  banuje za to XD 

To samo tyczy się namiotów na respie czy trupie, delikatnie surowsze traktowanie by się przydało, żeby jakoś zwiększyć "płynność gry", a nie tak jak teraz to bardzo często wygląda.

10 chłopów z tt w trupie dolnym/górnym/przed do 0:35 i elo, bawcie się(O ILE W OGÓLE Z NIEGO WYJDĄ). I nie mówcie mi, że to taktyka czy coś bo XD 

• Lubię to! 2
  • Inwestor
Opublikowano
8 minut temu, dełoś napisał:

Wychodzę z propozycją, żeby zwykły VIP dostawał w pierwszej rundzie sam kevlar, a nie jak to jest teraz, kevlar + hełm. Byłoby to znacznie "zdrowsze"(?), zwłaszcza, że no nie oszukujmy się, glockiem/USP te 3 głowy na ogół trzeba dać XD

A tak to cały serwer hula sobie z deagielkiem bo inaczej zabić ciężko. Ewentualnie całkowicie zmienić koncepcję pierwszej rundy i zamienić ją na rundę only deagle. 

Ja tam nie mam z tym żadnego problemu dgl 1 głowa 1 trup i po sprawie :default_russian_roulette: Nie po to zawiszak rozdaje vipy za mniej niż 40 letnia pani lekkich obyczajów swoją dusze żeby im coś zabierać z tej podstawy którą mają.

10 minut temu, dełoś napisał:

Proponuję też surowiej traktować ludzi, którzy nagminnie mają lagi. Admini sporadycznie banują za to, a jest strasznie uciążliwe dla każdego gracza. Chyba, że tutaj lagi i teleporty są dozwolone, aczkolwiek z tego co widzę, to Gosia  banuje za to XD 

W większości te lagi nie wynikają z winy graczy oprócz kilku osobników większości to serwer ma lagi i ping skacze z 7 do 300 czy 400.

11 minut temu, dełoś napisał:

To samo tyczy się namiotów na respie czy trupie, delikatnie surowsze traktowanie by się przydało, żeby jakoś zwiększyć "płynność gry", a nie tak jak teraz to bardzo często wygląda.

10 chłopów z tt w trupie dolnym/górnym/przed do 0:35 i elo, bawcie się(O ILE W OGÓLE Z NIEGO WYJDĄ). I nie mówcie mi, że to taktyka czy coś bo XD 

Jeśli chodzi o to kampienie w górnym zgodzę się jak dla mnie będzie to traktowane jak resp za długo będą siedzieć to lota z serwera za cele bo nie chce mi się siedzieć i czekać aż ktoś się ruszy na b albo aż ct zraszuje i ich wybije.

A co do respa jest plugin który sam zabija graczy którzy za długo siedzą na respie

• Lubię to! 1
Opublikowano

co do lagów, serwer bardzo laguje

a co do TT, jeśli oczekuje się, żeby TT wychodziło szybciej z respa to może warto byłoby zabronić CT raszu, bo nawet admini skracają, co automatycznie opóźnia wyjście gdziekolwiek z respa... a odpowiedzi zawsze takie, że przecież można bo nie ma zakazu... po co tt ma gdziekolwiek wychodzić jak do 1:30 jest w stanie wybić połowę CT stojąc na respie? 

@ BeFFuw 100% się zgadzam

na coś jest ten czas, żeby go wykorzystać tak jak się chce (nie mówię, żeby kampić gdzieś na respie w kącie), a jak chcecie rzezi to skróćcie czas rundy do 45s, wtedy każdy będzie musiał lecieć jak głupi na bs... 

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano
Cytat

•  

Jakby na to nie patrzeć to nie ma nigdzie napisane w regulaminie czy coś, że do jakiejś dokładnej minuty mamy wyjść na BS żeby pake zaplantować. Wbijają później z tego trupa na BS? Wbijają, więc nie wiem w czym problem. A zadaniem CT jest bronienie BS'ów to niech stoją na tych BS'ach i czekają na TT. Jak cycuś napisała - CT raszuje czasami tak, że z respa nie da się wyjść przez dobre pół minuty, tu Ci zraszują anarchie, tu dolnego /górnego trupa albo i środek. Jeżeli chcą to niech tam stoją byleby zrobili swoje cele na czas a 35 sekund (które sam podałeś) jest wystarczającym czasem na wjechanie na BS i zaplantowanie paki. 

@ dełośpo co maja szukać tego fraga skoro CT samo przyjdzie do nich i zginie? Dalej podtrzymuje to, że zadaniem CT jest bronienie BS'ów a co za tym idzie - bycie cierpliwym i czekanie na wjazd od TT

• Lubię to! 1
Opublikowano

@ GH05Tprzecież VIP jest za darmo, więc już samo to, że go masz za całkowitą DARMOCHĘ powoduje, że jest on potężnym boostem do gry. A to czy dostaniesz ten hełm, czy nie to jest drobnostka, a ja mówię tylko i wyłącznie o pierwszej rundzie, zaraz po zmianie mapy. Zwykły VIP ma takie boosty, to lekka przesada.

Właśnie nie, większość graczy, którzy lagują, lagują z winy internetu, który posiadają. Jeżeli te skoki są randomowe i masz stałe 30/31, a nagle 300 na pare sekund to rozumiem. Ale jeżeli ktoś nagminnie ma między 30/70 to jest już jego wina i trzeba takim chłopom dziękować za grę. 

No nie wiem, jeszcze nigdy nie miałem tak, że CT aż tak rashowało, że z respa nie mogłem wyjść. Prawie zawsze jest tak, że jedna osoba sobie zrashuje jak już i tyle. 

To nie jest tak, że CT rashuje. CT skraca bo TT jest bierne i przymulone. Wolą siedzieć 3/4 rundy w górnym, dolnym, przed górnym czy anarchią i skanować. A z tego co mi się wydaje, ludzie przychodzą sobie postrzelać i wolą raczej dynamiczną rozgrywkę, a nie wieczny tryhard i kampienie w każdym możliwym miejscu. 

@ BeFFunie mówię, że mają mieć w regulaminie wyznaczany czas wchodzenia na bs'a. Chodzi mi bardziej o to, żeby gra na serwerze była bardziej dynamiczna.

A jak już tak piszemy, to strona TT powinna szukać tego WBICIA SIĘ, ENTRY FRAGA, a nie czekać non toper aż ktoś pod ten celownik wejdzie XD

Opublikowano

Dla mnie zenada jest ten resp w ogole.

Wiekszosc nawet w tego trupa nie wejdzie bo dostaja skany xd a wystarczy biec z prawej strony jak sie wbija do trupa.

A pozniej stoja przed trupem i probuja skanowac..

Kwestia respa haha dla mnie to zawsze bylo smieszne jak mozna grac non toper ta sama mape zamknieci jak w jakiejs puszce na malej mapie i banowac jeszcze za jakiegos smiesznego respa bez sens tak jak wyzej pisane ct raszuje a wiekszosc graczy wpada w panike i sie cofa na respa.

Czemu nie banowac tylko i wylacznie za cele..

Ktos kto siedzi na tym respie niech se siedzi nawet do 0;20 aby w ostatniej chwili podlazyl ta pake albo chociaz probowal nie to ban za cele i tyle a wy wiecznie o tym smiesznym respie.

A skoro jest taki wielki problem z tym zrobcie @ Gosia ?!@ Zawiszak? anty rush i tyle co za problem zostawic na tydzien na serwie zobaczymy jak bedzie.

A tak to wiecznie placz bo ktos raszuje anarchie i go zabil z awp z respa tt i placz i lament 😂

• Premium
Opublikowano

Hahahaha no nie wierzę w to co @ DOPEnapisałeś, myślę że gdybyś był sam na sam z graczem który kampi na respie do 0:20 to chyba nie chciało by Ci się latać od A do B i odwrotnie lub latać i szukać gracza, a tym bardziej gdybyś padł na początku rundy i Twój "kumpel z drużyny" kampi na respie z paka do 0:20 i Ty musisz czekać to nie wierzę, że byś był z tego jakiś zadowolony, więc weź się czasem zastanów nad tym co piszesz

A co do samych propozycji to jak najbardziej muszę przyznać rację @ dełoś, mimo że sam mam czasami skoki pingu to wiem jak ciężko gra się z takimi ludźmi, a co do rashowania przez CT to myślę, że jest to część rozgrywki, więc jeśli ktoś rashuje mega się naraża na to, że może szybko zginąć, bo przecież Tt jest dużo więcej na respie, a antyrush to chyba najgorsze co można by było wymyślić, więc jak dla mnie zdecydowanie na nie

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano
Cytat

jest on potężnym boostem do gry

@ dełoś

Tylko właśnie zwykłego VIP'a ma dosłownie każdy gracz i jak go ktoś wykorzysta, to już jego interes :v

Cytat

Admini banują graczy z lagami, nie tylko ja. Ogólnie zamiast bawić się w kicki, to można od razu posyłać kogoś na 5min, nie ogarnie to 30min, żeby nie zawadzał. Tu się z Tobą zgodzę z zaostrzeniem kary. 

Cytat

Właśnie nie, większość graczy, którzy lagują, lagują z winy internetu, który posiadają. Jeżeli te skoki są randomowe i masz stałe 30/31, a nagle 300 na pare sekund to rozumiem. Ale jeżeli ktoś nagminnie ma między 30/70 to jest już jego wina i trzeba takim chłopom dziękować za grę. 

O, tu się zgodzę w 100%, w końcu ktoś, kto rozumie, że to nie nasza wina. Krótkie ściny, warning jest problemem hostingu, dodatkowo był już tworzony osobny temat co do lagów i Zawiszak zamieścił wiadomość, którą otrzymał od administratora 1s1k. Staramy się ograniczyć pluginy i zbędne rzeczy do minimum, przez co połowa propozycji jest z góry odrzucona.

Jeszcze odbijając od postu dełosia - proszę zatrzymać dla siebie komentarze typu "to przenieście na inny host, w czym problem". Przeniesienie się na inny hosting równa się z wywaleniem znowu pieniędzy w błoto oraz stratą czasu i graczy przez zmianę ip. 

Cytat

Za respa co chwilę lecą bany, jeśli ktoś nagminnie łamie ten punkt w regulaminie, to po prostu leci na dłuższy odpoczynek. Do 1;30 mogą sobie na nim siedzieć, mi nic do tego, co oni tam robią - mogą czekać na rashujących CT do tych 30s, ale gdy przekroczą chociażby o sekundę, to zgodnie z założeniem należy się im ban.

Osobiście strasznie działa mi na nerwy kampienie, mam tu na myśli słowiański przykuc i czekanie na gotowe, więc takich graczy z miejsca wyrzucam xD Tego pkt nie ma w regulaminie, więc admini nie muszą za to wyrzucać, to już ich wola.
Z górnego momentami jest strasznie ciężko wyjść, jeżeli nie ma się svipa - tu Cię obijają skanem z b, tu wjeżdżają z gali/mida, więc jak ktoś naprawdę nie ma wyjścia to musi czekać aż reszta się powybija, tego nie uznajemy za kampienie. Rozumiem, że kompletnie to zaniża dynamikę gry, ale nie każdy ma za sobą ileś lat stażu w cs, więc gra po swojemu.

@ cYcUs

Cytat

a co do TT, jeśli oczekuje się, żeby TT wychodziło szybciej z respa to może warto byłoby zabronić CT raszu, bo nawet admini skracają, co automatycznie opóźnia wyjście gdziekolwiek z respa... a odpowiedzi zawsze takie, że przecież można bo nie ma zakazu.

Na tym serwerze nigdy nie było anty rashu i nie będzie. TT może czekać 30s na respie i ich wybijać, jak CT leci jak głupie po fragi. Sama będąc po stronie CT również skracam mida i dostaję po głowie, czasem coś ustrzelę - tak było i jest. To już leży w interesie TT czy zdoła się obronić lub CT czy zrashuje i wystawi się na szybką śmierć. Przy 30 graczach raczej mało osób rashuje z CT, bo najzwyczajniej w świecie nie poradziłyby sobie tam. 

@ DOPE

Cytat

Czemu nie banowac tylko i wylacznie za cele..

Wszystko już wyjaśnił Ci @ 666Apostol
Tak jak temat jest o przyśpieszenie rozgrywki, to właśnie ta propozycja by ją kompletnie zaniżyła, no nie ma nawet takiej opcji. 

Reasumując: kary można zaostrzyć, ale propozycja ze zmianą vipa i anty rash odpada. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.