Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×

Recommended Posts

Posted

No niestety każdy ma prawo do wypowiedzenia się na temat np. tym razem trafił się temat katujemy.

- Nie zgadzam się z Tą osobą.

• Investor
Posted

Na serwerach 1.6 jest możliwość wykupienia slota? Nawet nie słyszałem :PogChamp2:

Kolega pewnie dostał bana i ma ból okolić końca krzyża lub całe życie na statach 2/20 bo jednak nasi gracze wiedzą jak się strzela w te pistolety :loffki:

Ewidentnie odpalił się syndrom mitomana byle by zepsuć opinię...

• Legend
Posted

Jego nick jest bardzo złożony, co prezentuje autentyczność naszego anonimowego "koxa". 

Osoba, komentująca o nicku "tak toja" wskazuje na to, iż powyższy fan ukrywa się w cieniu swojej sławy, a jego wybiórcza postawa definiuje jego inteligencję. 

Ponadto można stwierdzić, że personalia tej osoby nadal są nam nieznane, a ton jego wypowiedzi wskazuje na posiadanie ważnego elementu w naszym życiu. Odkryty został już w X w. p.n.e i jest określany jako kij, a znajduje się pomiędzy pośladkami wielkimi ukryty głęboko w odbycie. 

• I love it 2
  • Owner
Posted

Można ogarnąć dla prezesa super mega ultra potężnego i niezastąpionego slota, który daje moc 99,9% szans wejścia na serwer.

Zgłoś się kumpel na pw, idzie się dogadać ja swój chłop 

• I love it 2
Posted
17 minut temu, Dudnes napisał:

Można ogarnąć dla prezesa super mega ultra potężnego i niezastąpionego slota, który daje moc 99,9% szans wejścia na serwer.

Zgłoś się kumpel na pw, idzie się dogadać ja swój chłop 

Pod wplywem to jestes swoj i latwy XD Jeszcze Cie tak obrobi, ze mu H@ dasz za cieple slowka XD Nie no szyderka Misiek :serduszko:

• 2 weeks later...
  • Deserved
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.