GuardiaN Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 No niestety każdy ma prawo do wypowiedzenia się na temat np. tym razem trafił się temat katujemy. - Nie zgadzam się z Tą osobą.
Investor GH05T Posted March 27, 2020 Investor Posted March 27, 2020 Na serwerach 1.6 jest możliwość wykupienia slota? Nawet nie słyszałem Kolega pewnie dostał bana i ma ból okolić końca krzyża lub całe życie na statach 2/20 bo jednak nasi gracze wiedzą jak się strzela w te pistolety Ewidentnie odpalił się syndrom mitomana byle by zepsuć opinię...
Legend Titania Posted March 27, 2020 Investor V.I.P Woman Legend Posted March 27, 2020 Jego nick jest bardzo złożony, co prezentuje autentyczność naszego anonimowego "koxa". Osoba, komentująca o nicku "tak toja" wskazuje na to, iż powyższy fan ukrywa się w cieniu swojej sławy, a jego wybiórcza postawa definiuje jego inteligencję. Ponadto można stwierdzić, że personalia tej osoby nadal są nam nieznane, a ton jego wypowiedzi wskazuje na posiadanie ważnego elementu w naszym życiu. Odkryty został już w X w. p.n.e i jest określany jako kij, a znajduje się pomiędzy pośladkami wielkimi ukryty głęboko w odbycie. 2
Owner Dudnes Posted March 27, 2020 Owner Posted March 27, 2020 Można ogarnąć dla prezesa super mega ultra potężnego i niezastąpionego slota, który daje moc 99,9% szans wejścia na serwer. Zgłoś się kumpel na pw, idzie się dogadać ja swój chłop 2
Guest Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 17 minut temu, Dudnes napisał: Można ogarnąć dla prezesa super mega ultra potężnego i niezastąpionego slota, który daje moc 99,9% szans wejścia na serwer. Zgłoś się kumpel na pw, idzie się dogadać ja swój chłop Pod wplywem to jestes swoj i latwy XD Jeszcze Cie tak obrobi, ze mu H@ dasz za cieple slowka XD Nie no szyderka Misiek
Deserved clouud Posted April 10, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted April 10, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts