GuardiaN Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Cześć, z tej strony z nicku GuardiaN, a z imienia Alan. Mam 17 lat za niedługo już 18, uczęszczam na treningi MMA w Warszawie, jak i chodzę (rzadko) na siłownię, otóż po przerwie powróciłem do sieci, znaczy no tej, ale wcześniej byłem na innej hah myślę, że fajnie spędze czas z wami jak i szybko nabiorę znajomości. Gram generalnie w gry a taką oficjalną jest CS GO, w którą gram już bardzo długo myślą, coś koło 5 lat napewno :) Z pierwszego spojrzenia sieć jest niesamowita jest Chatbox, który może pomagać graczom w każdej chwili, łatwy kontakt z Administracją, no czego chcieć więcej? Poznałem już wiele osób i zostanę na dłużej. Pozdrawiam cieplutko Alan <3
Katowicz Vanilla. Posted April 1, 2020 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted April 1, 2020 Hejo ^^
Legend Gosia ?! Posted April 14, 2020 V.I.P Donor Legend Posted April 14, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts