Jump to content

Recommended Posts

• Legend
  • Popular Post
Posted

Ostatnio mam więcej czasu, więc pozwoliłam sobie przejrzeć Wasze GT. Pierwszy raz aż się paja cieszyła na jego widok, a nie horror w oczach ;) 
Prawie wszyscy jesteście bardzo aktywni i to mi się podoba. Jak już każdy zauważył - zwiększyliśmy sloty do 31, dlatego świetnie, że się zaangażowaliście i dajecie z siebie 100% 
Jednak pamiętajcie, że zawsze możecie zgłosić swoją nieobecność za każdym razem, kiedy tylko potrzebujecie, ale naprawdę sobie tego pilnujcie, żeby później nie było przykrych niespodzianek i mojego marudzenia. 

Admini z wyrobioną normą czasową (w kolejności od najwyższego do najniższego): 

1. @ BeFFu2547 min 
No chłopie przeszedłeś samego siebie, GT wzorowe! Wyrobiłeś ponad 42h w ciągu tygodnia, wynik raczej nie do pokonania. Widać, że mocno się starasz od swojego powrotu, dlatego, żeby docenić to, to tak jak Ci wspominałam na pv - nie musisz płacić składki za ten miesiąc. 

beffu.png.0b42b2ce2171057db635a7c07570ef6e.png

2. @ GH05T1817 min 
Czy Ty i Beffu kiedyś śpicie oraz jecie, czy tylko na serwie gracie? :D Również wzorowe GT, aż jest na co popatrzeć. Pięknie wyrobiony czas, dodatkowo widziałam, że starasz się pomagać innym graczom na serwerze, próbujesz wprowadzić świeżości, za co masz u mnie ogromnego plusa. Oby tak dalej! 

ghost.png.687d1e008ce166eec6bceebdab1b94c3.png

3. @ DOPE1043 min 
Norma wbita ponad dwukrotnie, dobrze wykonujesz obowiązki admina, ponadto widziałam, że również zgłaszałeś cziterów z drugiego mojego serwera, za co jestem wdzięczna. Nie mam co do Ciebie zarzutów, trzymaj dalej tak dobre GT ;) 

dope.png.ff255bd55424ea2f6f529f6eb8115471.png

4. @ Limitowana!543 min 
Tak samo jak w przypadku Beffa, widzę znaczne zaangażowanie w serwer od powrotu z urlopu. Gracze mogą na Tobie polegać, co mocno szanuję. Ciśnij dalej takie GT, "ż" oraz jedną specyficzną osobę! 

limitowanagt.png.944fdc94c77ccbd659c29d4c2146c9a3.png

5. @ Pyskata491 min 
No Pyszczku, tym razem zasługujesz na pochwałę. Dobrze wiesz za co, Twoja szybka reakcja ostatnio w czymś mi pomogła, jako jedna z niewielu nie boisz się powiedzieć czegoś otwarcie, powiedzieć, że coś Ci się nie podoba - jak dla mnie to jedna z najbardziej pozytywnych cech, nawet gdy jedziesz przy tym również mnie :D Sprawdzenie GT również Ty mi podsunęłaś. Co tu dużo pisać - GT wyrobione, pyskata, ale szczera - nic dodać, nic ująć. Oby tak dalej. 

pyskata.png.e55bf439f91c848e85cb8461dfc78620.png

6. @ Forze478 min 
Nie mam do Ciebie zastrzeżeń, "krokodylku". GT lekko ponad normę, ale jak widzisz da się je wbić bez nabijania ich na spect. Jeszcze lepiej byłoby, gdybyś rozłożył je sobie na dni, gdzie są pustki, ale nie jest źle. Zawodowy śpiewak serwerowy! 

forze.png.c2948a72ea533af354363aaf03af8822.png

7. @ matson2k1453 min 
U Ciebie jest również norma wbita,. Widzę, że adminowania się dopiero uczysz, ale jak na sam początek, to idzie Ci naprawdę świetnie, aż trzeba Cię pochwalić za ostatni temat w dziale zgłoś czitera! Przydałoby się tylko więcej pewności siebie podczas banowania. 

matson.png.b483157ef459cd2d21d8240c78607047.png

Admini z nie wyrobioną normą czasową (w kolejności od najwyższego do najniższego): 

1. @ Twixmax315 min (USPRAWIEDLIWIONE - URLOP)
Idealny przykład admina - pomimo tego, że jest na urlopie, to i tak prawie wyrobił normę. Do Ciebie nie mam zastrzeżeń - świetny admin i najlepszy opiekun ;) 

twixmax.png.410636ebd930f9461f24f8e3890e0cd8.png

2. @ nyguusek 173 min (NIEUSPRAWIEDLIWIONE) 
Tylko ostrzegę pisemnie, że przydałoby się nadrobić ten czas. To nie pierwszy raz, gdy nie masz ich wyrobionych, a jak widzisz, czasem je sprawdzamy. Mam nadzieję, że sprawy z internetem się uregulują i poprawisz to, wtedy nie będę miała żadnych zastrzeżeń, bo jako adminem pod względem umiejętności i doświadczenia jesteś  b.dobrym ;) Pamiętaj o zgłaszaniu słabszej aktywności. 

nygus.png.5884f0df63ab8ef0aa8bb342b07c9294.png

3. @ Kiedyś byłem opór47 min (PÓŁ NA PÓŁ USPRAWIEDLIWIONE - nie wiem, czy ostatnia nasza rozmowa dotyczyła również GT)
Strasznie kiepsko, ostatnio coś mi wspominałeś o sprawach prywatnych, lecz myślałam, że dotyczyły jedynie niedzielnego zebrania. Jeżeli potrzebujesz urlopu, to śmiało pisz na pv, każdy ma czasem do załatwienia swoje sprawy i potrzebuje odetchnąć od komputera. Jak dotąd wyrabiałeś godziny na serwerze, więc byłoby z mojej strony hipokryzją dać Ci ostrzeżenie, więc na zachętę łap pomocną dłoń - czasem każdemu może się noga podwinąć. 

1699210111_Beztytuu.png.53cfeec863825efbbe14010c464e3902.png

• Like 3
  • Thanks 2
  • I love it 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.