Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×

Recommended Posts

Posted

Witam mam propozycję a mianowicie jest mało serwerów cs 1.6 i mogę postawić serwer na start 22 sloty np FFA a gdy się rozwinie 32  co do moda czekam na propozycję, myślę że FFA przyciągnie ludzi ew 4fun tylko pytanie czy h@ pozwolą na dołączenie mojego serwera. @ Dudnes @ Ry! @ happy. @ Weak. 

Ogólnie prowadziłem własną siec serwerów i zakładałem  fragujemy więc mam pojęcie i nie będę potrzebował pomocy przy ustawieniu serwera, a ustawienia i pluginy będą do modyfikacji pod upodobania graczy.

• Like 4
Posted

Jestem na tak

Ostatnio odpadły nam dwa serwery 1.6 czas na coś nowego. 

Jest czas kwarantanny dużo osób szuka serwerów z fajnymi modyfikacjami. 

• Thanks 1
Posted

Myślę, że to dobry pomysł, ale rozkręcenie/rozreklamowanie serwera 1.6 wiąże się z dość dużymi kosztami.

Samo dołączenie do sieci i czekanie na graczy nie jest efektywne. Zresztą pewnie wiesz, skoro prowadziłeś własną sieć.

Posted

Zasada jest prosta - zrób serwer, jako tako rozkręć i wtedy zagaduj.

A dwa, jeśli już pytać wiarę o zdanie, to lepiej zrób ankietę. :D

• Thanks 1
  • Legend
Posted
33 minuty temu, BlantomaN napisał:

Jest czas kwarantanny dużo osób szuka serwerów z fajnymi modyfikacjami. 

ffa z fajnymi modyfikacjami xD wybierz jedno, bo od odd2 to różni się tylko mapami

Posted

Dobry pomysł, jestem za

co prawda początki mogą być ciężkie :> 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Wiadomo są to wydatki ale myślę że jak by parę osób dało po te 10 zl na reklamę + ja mc 80-100 to szybko się rozwinie. 

• Owner
Posted

@ EXTREMAAAAA w miarę wytłumaczył. Nie przyjmujemy świeżych serwerów do sieci, mamy pewne wymagania. Nowe serwery mogą tylko stawiać obecni właściciele. Nie chodzi o ilość, a jakość :default_happy:

• Like 1
  • Owner
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.