Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam propozycję a mianowicie jest mało serwerów cs 1.6 i mogę postawić serwer na start 22 sloty np FFA a gdy się rozwinie 32  co do moda czekam na propozycję, myślę że FFA przyciągnie ludzi ew 4fun tylko pytanie czy h@ pozwolą na dołączenie mojego serwera. @ Dudnes @ Ry! @ happy. @ Weak. 

Ogólnie prowadziłem własną siec serwerów i zakładałem  fragujemy więc mam pojęcie i nie będę potrzebował pomocy przy ustawieniu serwera, a ustawienia i pluginy będą do modyfikacji pod upodobania graczy.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Jestem na tak

Ostatnio odpadły nam dwa serwery 1.6 czas na coś nowego. 

Jest czas kwarantanny dużo osób szuka serwerów z fajnymi modyfikacjami. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Myślę, że to dobry pomysł, ale rozkręcenie/rozreklamowanie serwera 1.6 wiąże się z dość dużymi kosztami.

Samo dołączenie do sieci i czekanie na graczy nie jest efektywne. Zresztą pewnie wiesz, skoro prowadziłeś własną sieć.

Opublikowano

Zasada jest prosta - zrób serwer, jako tako rozkręć i wtedy zagaduj.

A dwa, jeśli już pytać wiarę o zdanie, to lepiej zrób ankietę. :D

• Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano
33 minuty temu, BlantomaN napisał:

Jest czas kwarantanny dużo osób szuka serwerów z fajnymi modyfikacjami. 

ffa z fajnymi modyfikacjami xD wybierz jedno, bo od odd2 to różni się tylko mapami

Opublikowano

Wiadomo są to wydatki ale myślę że jak by parę osób dało po te 10 zl na reklamę + ja mc 80-100 to szybko się rozwinie. 

• Właściciel
Opublikowano

@ EXTREMAAAAA w miarę wytłumaczył. Nie przyjmujemy świeżych serwerów do sieci, mamy pewne wymagania. Nowe serwery mogą tylko stawiać obecni właściciele. Nie chodzi o ilość, a jakość :default_happy:

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.