Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Co sądzisz o pomyśle?  

4 members have voted

1. 1. Co sądzisz o pomyśle?

• Jestem na tak.
      0
    • Jestem na nie.
      2
    • Jestem za dodaniem menu z wyborem modeli dla svipa.
      2

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Investor
Posted

Dzisiaj podczas gry na serwerze wpadł mi do głowy pewien pomysł jak przyciągnąć graczy na serwer.

Chodzi mi o dodanie na serwer pluginu typu jackpot.

Bądźmy szczerzy hazard wciąga i to bardzo :default_russian_roulette: a dodanie do serwera kluczy lub żeby dopasować to do naszego forum mogą być to maski i drop różnego rodzaje skrzynek np. do ak-47, awp, m4 czy kosy.

I do tego możliwość losowania skinów jak w młodszym bracie naszego kochanego 1.6 cs:go. Osoby którym nie podobały by się skiny zawsze mogłyby wyłączyć je komendą /models.

A wisienką na torcie mógłby być handel skinami między graczami ( lecz zależy jak na to popatrzeć bo gracze mogą zacząć przestać grać i wymieniać się skiniami ale podaje tylko przykład)

Można by uniknąć zmieniania skinów co jakiś czas gracz sam mógłby wybierać z czym chciałby grać :1x:

Ewentualnie dodać samo menu z możliwością wybierania skinów :default_cool:

A tutaj wrzucam kilka przykładowych modeli

Zapraszam do wypowiadania się :buzi:

5abef5f6a0324.thumb.jpg.bcaa06c99a32929705f59cc17aab2445.jpg5b6b79cc62fe2.thumb.jpg.484aa60b9de19e29215ce4086089d95e.jpg5e2e1f6955420.thumb.jpg.ffb51495e0361c5fa3c58550eda29958.jpg58640f6a76429.jpg

@EDIT

@ 666Apostol@ jim carrey@ dełoś@ Pyskata@ Forze@ DAv@ BeFFu

Prosiłbym o oddanie głosu w ankiecie którą dodałem chce zobaczyć co kto konkretnie sądzi

• I love it 1
  • V.I.P
Posted

Szczerze mówiąc to jestem na bardzo duże NIE, jest to bardziej "klasyk dd2", a nie go mod, więc prędzej postawić nowy serwer go mod, a nie robic z tego 

Pomysł z go modem sam w sobie nie jest zły, ale ja bym ten serwer zostawił tak jak jest, a znając @ Zawiszak?Pewnie nic nie będzie chciał zmieniać, pozdro 

@ jim carreyi @ dełoś dlatego napisałem to w cudzysłowiu, że jest to serwer zrobiony bardziej pod klasyk niż go mod 

• Like 1
Posted

@ 666Apostolklasyk? :D leczenie, doublejump, przenikanie, 105hp... 

Odnosząc się do propozycji, jestem na nie

Nie uważam, że serwer jest w jakimś kryzysie i potrzebuje więcej graczy,

skiny przyciągają w większości dzieci.. przez co powstanie chaos na serwerze.

Ludzie zamiast grać to będą się wymieniać tymi skinami przez połowe rundy, jak nie dłużej.. 

Aczkolwiek nie mnie decydować :default_ph34r:

• Like 2
Posted

Według mnie jest to pomysł typowo pod csgo moda, więc totalnie odpada. Skiny jakieś tam już są, więc po co dodawać ich więcej, skoro wystarczy je regularnie zmieniać?

nazwanie tego serwera classicem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reasumując, dla mnie propozycja do odrzucenia ;f 

Posted

Jestem jak Panowie wyżej na nie, jest to wcale niepotrzebne a tylko dodatkowe zaśmiecanie serwera, chcesz większe lagi ścinki itp? 

Super że macie pomysły wizje, ale niestety w tym przypadku to niewypał. 

• Like 1
Posted

Jestem na NIE,  lecz można dodać menu z modelami broni do wyboru..

• Like 2
Posted

Kompletnie na NIE. Dodając te wszystkie opcje, które wymieniłeś powstanie CS:GO MOD, dodatkowo te pluginy powodują spadki FPSów na gorszych sprzętach co aktualnie może odstraszyć, a nie przyciągnąć graczy. Tak poza tym to CS:GO jest F2P, więc czy wogóle jest sens coś takiego wprowadzać?

• Like 1
  • Donor
Posted

Pomysł sam w sobie fajny ale nasz serwer cieszy się dość sporą popularnością i graczy u nas nie brakuje - ciągle jest ich multum, więc takie pomysły "na przyciągnięcie graczy" nie mają większego sensu. Chociaż można by było dodać jakieś osobne modele do broni dla SVIP'ów. Niby niewielka zmiana a jednak jakaś by była. A użyć do tego można modeli Ghościka, które pokazał wyżej z lekkim naciskiem na zmianę kosy bo taka średniawa jest :D

• Like 3
  • Legend
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• I love it 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.