Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Propozycja dotyczy wgrania nowych emotikon.

Nie tylko teraz, ale i aktualizowanie ich co np. 2 miesiące, ponieważ nadal widnieją emotikony świąteczne, gdzie mamy już 3 miesiące po świętach. > :chtree::santa: 

Dodatkowo są też tabliczki z osobami, których od x czasu nie ma.

Myślę, że przydałaby się tam całkowita lub dość spora zmiana.

@ Weak. Po 17 wyślę kilka propozycji.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Generalnie jeśli chodzi o całą propozycję, to jestem jak najbardziej za. 

Pozwoliłem się zainspirować @ clixxu.i również zrobić coś typu "wykreślanek". Niżej są moje propozycje emotek do usunięcia.

emotki1.PNG.5981ffb79758c0dc308f29dcc96e107c.PNG   emotki2.PNG.726b9a5828b41e542c8dd36d58d2546c.PNG   emotki3.PNG.b220237afc707d4ae0fc31f63912ca8a.PNG

• Legenda
Opublikowano

Propozyje usunięcia [czerwone] zamiany na ewentualnie inne, jak poniżej [zielone]

image.png.fa8c60dad58a06f0ec3b2820bcbadb09.pngimage.png.e61a76706461497225a7cdd93ee87c92.pngimage.png.8ad52c6ab87b60e16951c8fee8484525.png 

Widzę, że pojawiły się już nowe. Można ewentualnie jeszcze takie dodać lub po prostu zamienić, wedle uznania:

0doubledown.gif

zaba.gif

trol.png

drzewo-tanczy.gif

cycki.gif

2dziura.gif

ignore.gif

wave.gif [być może "za duża"]

wc.gif

wilk4.png

jezor.gif

mang.gif

Triste14.gif

Inclassable16.gif

Vache04.gif

mornincoffee.gif

• Lubię to! 2
Opublikowano

Mi brakuje emotek z twitcha... Coś typu: 

https://i.imgur.com/lC1ICdz.png

Teraz emotki typu Kekw albo wszelkie emotki z pepe są całkiem popularne więc zastanowiłbym się nad ich dodaniem. Paczkę w sumie mógłbym nawet przygotować, byle tylko ktoś to dodał ; d

Co do powyższych propozycji to neutral, wiele emotek jest imo przestarzałych, nadawały by się na GG albo NK :V. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.