Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość Jubano

Wyjaśnienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, ale wiadomo zycie prywatne najwaznieejsze. 3 mkaj sie i dziekuje ze moglem tez Ciebie poznac. Powodzenia w zyciu piateczka :)

Opublikowano

Ajjjj, aż smutno jak to czytam... Żegnaj Astral i powodzenia w życiu! :)

Opublikowano

3maj się stary ! Jakbyś miał smaki na coś to pisz biore rydzyka i jedziem :D

Opublikowano

Żegnaj mordeczko xD Powodzenia w życiu prywatnym, mam nadzieje ze weszystko sobie poukładasz. Nikt nie zapomni co zrobiłeś wraz z Dudnesem i szczerze Ci dziękuję!

• Właściciel
Opublikowano

Stworzyliśmy razem niezły projekt, nie licząc poprzednie. Zawsze wszystko praktycznie robiliśmy razem, ale wiadomo że czas się zmienia. Będę dalej brnął w rozwój tej pięknej sieci i mam nadzieje, że twoje starania nie pójdą na marne. Z play'em postaramy się, aby sieć była numer 1 w Polsce  :P  . 

p.s: Jak cię spotkam, to Ci wpierdolę  :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zawiodłem się na tobie ;D

Ale nie zawsze się wszystko toczy jak byśmy tego chcieli wiec ci  to mogę wybaczyć :)

Także trzymaj się, powodzenia w życiu 'realnym'.

Kto wie może i kiedyś nie jedna flaszka pęknie :D

Opublikowano

Jako były Vice Administrator, również chciałbym Cię pożegnać, spędziłem dużo fajnych chwil na TS3 ale również w grze. Byłeś dobrym i ogarniętym administratorem. :)

Opublikowano

Ależ wiadomość na sam początek dnia... Trochę mnie załamałeś, ale wierzę, że odchodzisz bo musisz, a nie dlatego, że chcesz.

Trzymaj się brat!

Opublikowano

Kurde szkoda ze odechodzisz na cóż takie jest życie. Mam nadzieję ze chociaż czasami będziesz do nas wpadał popisać na SB i wiem ze Dudnes nie opuści sieci i rozwinie ją tak ze w promieniu lat będzie najlepsza. Jeśli chodzi o jakieś spotkanie na pewno bedziemy starali się zorganizować

• Właściciel
Opublikowano

W wakacje jakiś zlot będzie można zorganizować 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Astral wiem, że odchodzisz, ale duszą zawsze będziesz z nami. To ty razem z Dudnesem zrobiliście tą sieć i nie wiem dlaczego czuję się tutaj jak w "domu". Wiem, że kiedyś olałem swoje obowiązki Vice i za to Cię przepraszam. Mogę jedynie powiedzieć, że to już się więcej nie powtórzy. Wkładam w tą sieć duże zaangażowanie. Jeszcze raz wielkie dzięki za to co zrobiłeś dla sieci. Żegnaj. 

Zlot? Ale w jakim mieście? 

Opublikowano

Na Zlocik jestem chętny ale w okolicach Konin/Łódz :D

A co do Cb Astralku dziękuję za te miłe słowa i ja Ci życzę szczęscia w życiu. 

Opublikowano

Jeżeli typowo alkoholowy to się piszę :D Mam urlop w Czerwcu a więc jak coś to jestem za :D 

Opublikowano

To nie jest temat o zlocie, lecz żegnamy Astrala. Otwórzcie w offtopicu sobie temat, a tam możecie bez końców o tym pisać.

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Pożegnany.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.