Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam dziś chciałbym zaproponować usunięcie jednej dosyć irytującej rzeczy a mianowicie,

chodzi o widok zadanych obrażeń masa ludzi narzeka na to że ludzie są odpaleni kiedy ich zabijają w smoke przykładowo 

jest tak tylko dlatego że jak rzucimy granat widzimy czy zadaliśmy obrażenia czy też nie , taka samy sytuacja występuje kiedy

próbujemy schować się a to w smoke czy za ścianą scan przez ściane czy lepszy granat i już wzystko wiemy kto gdzie  i ilu dlatego

wnioskuje o usunięcie tego.

Edit: @ KennySSS z jednej strony tak ale z drugiej liczba płaczących ludzi że w enemy odpał jest bo zabija go przez smoke systematycznie się zwiększa.

Edytowane przez sQubany.
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na malutkie nie. Ponieważ czasami pomaga czasami przeszkadza ale to jest serwer for fun a nie żeby tryhardować.

• Przykro mi 1
Opublikowano

Jestem na tak:

Myślę, że usunięcie tego pomoże również młodszym administratorom bo mogą zapomnieć, że takie coś istnieje i mogą dać  bana za wh.

Serwer nie jest do tryhardu ale też nie trzeba aż tak pomagać graczom. ^^

Opublikowano

Trzeba uświadamiać ludzi, że jest info o obrażeniach i nie będą płakać, skoro sami tego nie zauważają.

Niedługo będziemy usuwać i VIP'a, bo ludzie będą płakać, że P2W, bez przesady.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.