Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, was w tym opowiadaniu opowiem wam o bardzo groźnych i złych dresiarkach @ Gosia ?! i @ Nati.

No to, w pewnej dzielnicy na Łazarskim rejonie, pewna 2 dresiarek lansowała się na trzepaku, jak zawsze bo ławeczka była zajęta przez 2 sebixów @ EXTREMAAAAA i @ Erwin, a że Erwin łamał je, jakby usiadł na nie to nawet nie chciały podchodzić do nich. Ale wracając do historii, gdy tak gadały o paznokciach i Brajankach, zobaczył jak jakiś frajer chodzi po ich dzielni był to oczywiście @ ZAJONCZEK, słoik który przyjechał do Warszawy, żeby studiować rozszerzoną fizykę kwantową, żeby zrobić dla ówczesnego prezydenta bombę atomową, żeby inne kraje do nas nie podskakiwały. No to, gdy @ ZAJONCZEK się kręcił, wiedział że niedługo trafi na kłopoty, gdy spojrzał na trzepak, @ Gosia ?! i @ Nati już szły w jego kierunku, zaczął już szykować komórę, portfel i sikor, ale one nie chciały tego. Jako, iż był to apetyczny @ ZAJONCZEKpostanowiły go zjeść, lecz nie powiedziały mu tego w prost. Zaprosiły go, więc do domu na herbatkę, on bojąc się że go zabiją na ulicy zgodził się i poszedł razem z nimi, nie przypuszczając co go może niedługo spotkać. Gotując wodę na herbatę i jednocześnie w garnku, @ Gosia ?! opowiadała śmieszne historię jak raz skoriła @ Ry! z jego całego dobytku 2 zł i plastikowego kubka, lecz @ Nati musiała się wywyższyć i dodała, że ona skroiła największego bogola @ Weak., który przez nią musiał szukać 3 prac, żeby spłacić zaciągnięty przez nią kredyt i oczywiście alimenty na Brajanka.  Po wypiciu herbaty @ ZAJONCZEK zaczęło robić się słabo i po chwili zemdlał, po wykonaniu połowy planu @ Gosia ?! i @ Nati walnęły po litrze i włożyły @ ZAJONCZEK do garnka, podczas gotowania obudził się i nie wiedział co się dzieje, sprawdził co sę dzieje na rejonie i poczuł jak coś go piecze w tyłek i to nie był wczorajszy kebsik, ujrzał że jest zanurzony w garnku pełnym gotującej się wody. Gdy nikogo nie było na widoku postanowił uciec z domu i udać się na najbliższy posterunek policji, gdy 2 dresiarek zobaczyły, że ich kolacji nie ma rzuciły się od razu na poszukiwania ich ofiary.

To co wydarzyło się dalej dowiedzie się w następnej części :D 

PS @ Nati @ Gosia ?! nie zabijcie mnie lovki was <3 

• Haha 8
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Co Ty masz w głowie hahahah :D

Będę tu wracać, żeby sobie humor poprawiać xD @ Natipatrz to Dresiara, prawie kanibalkami zostałyśmy... A mogła być smaczna kolacja 

Edit: @ Ry! już jest moje! 

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Piękna twórczość, kocham takie historie czekam na kontynuację twojej chorej, lecz cudownej przygody. :serce:

Opublikowano

Wincyj majster wincyj, no i wyślij mi w końcu namiary na swojego dilera 😂 A Ty @ Gosia ?!oddawaj tera 2 zyla i kubeczek 😠

Opublikowano

Hahahahhahahhahahahahhaha, nie mogę gościu co Ty bierzesz w ogóle hahahhahaha @ Gosia ?! następnym razem nam się uda! Czekam na więcej nie będę ukrywać hahah :cry:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Hahaha poprawiłeś mój dzień :1x:

Wiedziałem, że po namowach na chatboxie, coś napiszesz xD

#ZAJONCZEKNAREDAKTORA xD

Edytowane przez m1chuuu
Opublikowano

jesteś mistrzem typie :cry: czekam na kolejne części hah

• Legenda
Opublikowano

Interpunkcja i ortografia leży, Całość jest chaotyczna, na poziomie 2+ jeżeli chodzi o tekst. Jedyne co Cię tutaj ratuje to kreatywność.

Zacznij korzystać z jakiejkowiek strony, która poprawi Twoje błędy, jeżeli sam nie potrafisz ich wyłapać, bo to jest niestety na poziomie podstawówki. 

Jeżeli zaczniesz teraz nad tym pracować i wynosić lekcje z każdej opowiastki, to efekty swojej pracy będziesz oglądać szybciej, niż sam się tego spodziewasz. :ks:

Pytanie, czy masz w sobie ambicje, aby uczyć się na błędach i sięgać po więcej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.