Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: lodołamacz 2000 (nie pamietam jaki nick mialem kiedy dostalem bana)

Nick admina banującego: Haze

Data/Map: mirage 09.06.19

SteamID: STEAM_1:0:197374134

Serwer (mod): only mirage                               

Opis sytuacji: Bana dostalem jakis czas temu, nie pamietam dokladnie jak to bylo ale wiem ze byla jakas spina z adminem, pozniej kogos obrazilem i dostalem perma na konto. Pisalem juz dwa odwolania ale zostaly odrzucone,  chcialbym przeprosic osoby obrazone przeze mnie oraz zapewnic ze takie sytuacje nie bedą mialy miejsca. Proszę ostatni raz o unbana a na pewno nie będzie ze mną problemów.

Wycinek z konsoli:brak

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to dałbym Ci ostatnią szansę, ale chodź by jedna mała zaczepka w czyjąś stronę to niestety ale Auf Wiedersehen. Niech reszta się wypowie. 

• Lubię to! 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Szczerze? Nie widzę problemu żeby dać chłopakowi szansę. Stara się, żałuje swoich błędów, przeprasza i przyznaje się do winy. Gdyby mu nie zależało, to by nie pisał trzeciego odwołania. Najwyraźniej polubił nasz serwer i chce na nim bywać. 

Jak dla mnie to już ostatnia możliwa szansa, kolejnym razem nie licz na taryfę ulgową dlatego, bo kiedyś już Ci ją daliśmy (oczywiście wszystko to, jeżeli @ clixxu.pozytywnie rozpatrzy twoje odwołanie). Na razie jestem za UB

• Lubię to! 4
Opublikowano

Każdy ma czasem  dzień, że emocje biorą górę i wtedy podejmujemy wiele beznadziejnych decyzji, tutaj kolega ma tego świadomość chciałby się poprawić więc nie widzę problemu żeby dać mu drugą szansę.

• Lubię to! 5
Opublikowano

Ja tam nie widzę problemu żeby dać szansę. Każdy popełnia błędy

• Lubię to! 4
Opublikowano

Jak chce ostatnią szanse to niech ma, jak odpierdoli coś znowu to zniknie szybko.

• Lubię to! 3
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Teraz chyba moja kolej na wypowiedź. Widać że żałujesz popełnionych błędów i bardzo chcesz wrócić na serwer więc nie widzę przeszkód aby dać Ci szanse, ale pamiętaj odwalisz coś głupiego to :papapa:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Pamiętam Cię Adaś dosyć dobrze. Kulturą nie grzeszyłeś, zbyt pozytywnie nastawiony do graczy nie byłeś i bana za darmo też nie dostałeś. Dla mnie możesz wrócić ale jedna akcja z którymś adminem albo graczem i Twoja ostatnia szansa przepadnie na zawsze.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Tak jak koledzy wyzej. Wystarczy ze krzywo na kogos spojrzysz a szczegolnie nie polecam tego robic na mnie to OUT z serwera. :) Mozna dac mu tego ubana. Pozdr. Wasz kochany Dejv <3

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.