Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: BedNasz

Imię: Marcin

Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.16.82:27015/top_players/?query=BedNasz

Doświadczenie w adminowaniu: Będzie to moje pierwsze doświadczenie w byciu Adminem ale myślę ,że podołam zadaniu.

Znajomość sourcemoda [0/8]:2

Czy byłeś / byłaś już adminem?:Nie byłem nigdy adminem, ale chciałbym, to zmienić by granie na waszym serwerze było samą przyjemnością.Eliminując osoby oszukujące które psują rozgrywkę jak i reputację serwera.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Myślę, że minimum 2 godziny dziennie. Gram głównie nocą, gdy intensywność nieuczciwych graczy jest największa.

Dlaczego Ty?:Jestem graczem jak każdy inny. A lubię grać na waszych serwerach miło się spędza tutaj czas jest naprawdę super społeczność. Może mam skromne doświadczenie w byciu adminem, ale chciałbym to zmienić . Zależy mi na graniu na waszych serwerach i czuję, że zostanę u was długo więc chciałbym zadbać o porządek na waszym serwerze(głownie chodzi mi o ONLY MIRAGE #2) będąc nocnym markiem. Dbać o czystość gry w godzinach, w których jest ona najbardziej narażona na nieuczciwych graczy. Staram i się być kulturalny, ale jako zwykły gracz, gdy jest ktoś z wh, aimem itd. nerwy czasami puszczają głównie przez to, że nie ma admina na serwerze, który by tę osobę sprawiedliwie ukarał. Jeżeli moje podanie zostanie przyjęte nie będzie powodu by  się denerwować tylko będę czynić powierzoną mi powinność. Pozdrawiam i dziękuję za rozpatrzenie mojego podania.

Marcin

Posiadasz mikrofon?:Tak

Kontakt: Głownie steam ale jeśli zajdzie taka potrzeba  mogę podać mojego Facebooka.

SID:STEAM_0:1:221876269

Posiadasz konto prime?:Tak posiadam
Akceptujesz regulamin admina?:Tak
Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

EDIT 1 :

@rqkuuu 

Fajnie, że siedzisz nocami,cieszy mnie to i bardzo doceniam  :). Tylko nie jest łatwo upilnować serwer głównie w tygodniu, jestem tego w pełni świadomy. Przecież, jesteśmy ludźmi powinniśmy sobie wzajemnie pomagać  a w tym wypadku dzielić obowiązkami bo każdy zapewne musi się wyspać do pracy/szkoły. Mamy przecież własne życie, o które trzeba dbać :) Jeśli zechcecie przygarnąć moją osobę pod wasze skrzydła myślę,że ułatwimy sobie zadanie i dzięki wam rozwinę się w kierunku admirowania co może się przydać w przyszłości, jeśli nadal będę w stanie grać w Csa. :P Pozdrawiam ponownie. :hi:

Marcin.

• Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

NA TAK

+GT

+Wiek

+Mutacja

+''Dlaczego ty?''

-doświadczenie ale wiemy że zawszę możesz je zdobyć każdy zaczynał od 0

+prime 

PS: Nie pisz tego samego teamtu 2 razy

Edytowane przez sQubany.
  • Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Jestem na tak.

+GT

+Dlaczego ty

-Znajomość SM

Nocami mało kto może wejść na serwer z administracji, często cheaterzy korzystają z takiej okazji. Komend można się nauczyć bardzo szybko.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na TAK:

+Wiek 

+GT

+Dlaczego ty

+Prime

+Mutacja

- Znajomość SM

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na TAK

+wiek

+GT

+Dlaczego ty

+Nocny marek

-sm ( da się nauczyc, też nie mam jakoś wysokiego poziomu )

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Na tak

+Bardzo przejrzyste podanie 

+Wiek

+Potrafi chociaż złożyć zdanie złożone :'D

- przerwy 2dniowe na GT

-  znajomość SM(możemy wziąć go pod swoje skrzydła z @ rqkuuurqkuuu) myślę że nie będzie nikt miał nic przeciwko. Wiem co znaczy nie znać SM bo sam się tego uczyłem z moimi kompanami :)

Edytowane przez Tominter
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Można dać szansę

+tak jak napisał @ -W-P-w nocy prawie nikogo nie ma z administracji więc jest do duży + dla Ciebie jeśli byś pilnował serwera w nocy

+Dlaczego Ty

+/- gt takie w kratkę

-SM ale tak jak pisali wyżej myślę że jak dostaniesz szansę to szybko się nauczysz

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Hmm można dać szanse +/-

- GT
+ Dlaczego Ty

+/- godziny na serwerze

- SM musisz zapamiętać te najważniejsze jak: !gag !mute !kick !slay !ban 

Pozdrawiam ;)! 

• Lubię to! 1
  • Katowicz
Opublikowano

Jestem na Tak

+grasz w godzinach nocnych

+podanie przejrzyste i przekonujące 

-3 dniowa przerwa w GT ale sama taka miałam i też dostałam szanse. 

Też to mój pierwszy admin i powiem Ci, że nie jest to takie trudne jak się wydaje, zwłaszcza że komendy można wpisywać na czacie i idzie wszystko sprawnie, do tej pory tylko z 3 korzystałam. 

Powodzenia! 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Możnaa by dać szanse jak napisał @ debas_Jan

+dlaczego ty

+wiek

+chęci pomocy

-gt dziurawy

-sm (ale to się szybko nauczysz)

Akurat ja siedzę nocami wiec lajty :default_wink:

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.