Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Nie widzę. Nie widzę sensu zatapaniu się w marzenia, aż 5 lat do przodu. Żyję teraźniejszością i niedaleką przyszłością, którą wiem, że się spełni i za wszelką cenę będę dążyć do tego. Na pewno w tych celach znajdzie się własna działalność i tytuł mgr. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Szczerze mówiąc ciężko to przewidzieć, ale chciałabym już mieć dość stabilne życie. W tym wieku to już mąż by się przydał. :cry: A poza tym to co ma być to będzie. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

5 lat to bardzo długi czas. 

Nie widzę siebie za tydzień, co dopiero za 5 lat. Prawdopodobnie wiele rzeczy sie zmieni, jednak nie jestem w stanie przewidzieć jakiego typu to będą zmiany. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i spełni się moje marzenie zostania programistą, ale nikt nic nie wie :/

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Chciałbym widzieć siebie jako osobę, która żyje już stabilnie. Na ten czas moje życie jest dość przewrotne, co chwilę jestem w różnych miejscach, a chodzi oczywiście o pieniądze. Walka z czasem, gonitwa szczurów, niestety.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeżeli nie dopadnie mnie Korona Wirus to myślę, że będę miał własne mieszkanie z wife i wannę pełną pieniędzmi 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ciężko mega powiedzieć, lecz mam nadzieję, że za 5 lat pierwszy mały biznes się rozwinie. A reszta będzie szła w dobrą stronę, ale jednak to długi "szmat" czasu, a wszystko jest możliwe. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

-A może z brodą Hmmm 🤔🧔

-Większa masa 💪👈

-Sąsiad nie będzie już mi puszczał muzy o 6 rano 😃(bo go zaje*** do tego czasu 😡😠

-w końcu wymrzona bryka🚗

Żyć nie umierać 👌

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Mam mnóstwo pomysłów na siebie, ale przede wszystkim chciałabym pomagać innym ludziom. Prócz tego chcę po prostu się rozwijać, podróżować, poznawać nowych ludzi, spełniać marzenia. Od tego roku powoli spełniam swoje marzenia, realizuje cele. Jednym z nich było zrobienie tatuażu. Dostałam też awans, ogólnie sporo się dzieje. Chciałabym na pewno skończyć kolejne studia, z zakresu psychologii lub kryminologii. Mam licencjat z resocjalizacji, ale chciałabym jakoś dopełnić te studia mgr z innego kierunku. Chciałabym pójść na zajęcia yogi, żeby nauczyć się harmonii ciała i duszy :) wracam na kb, całe życie coś trenowałam i miałam jakieś osiągnięcia sportowe, a teraz mi tego brakuje. Na pewno będę na zupełnie innym etapie mojego życia za 5 lat i jestem pewna, że osiągnę te zamierzone efekty ciężką pracą nad sobą i nie będę stać w miejscu:default_smile:  

• Lubię to! 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Hmmm... Jeżeli uda mi się ukończyć studia inżynierskie to za 5 lat widzę siebie na praktykach jako inżynier budowlany/architekt :hi:

Opublikowano

Ustabilizowane życie, dobra praca, powodzenie w życiu i żyć szczęśliwie az do bólu więc tak chciałbym siebie widzieć za 5 lat :default_biggrin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.