Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jako, iż serwer Counter Strike Global Offensive Mirage#3 w najbliższej przyszłości, może (upaść).Postanowiłem wprowadzić pare zmian! 

-Usunięcie AntyRusha, bo tylko przeszkadza w grze, a w tym wypadku po prostu AKTYWOWAĆ Rush po 1:45.

-Ograniczyć Liczbę AWP do max 5 lub 6!

- Zablokować dla Wszystkich osób Negevy,P90,AutoKampy. 

Teraz PLUSY:

+Możliwość Dodania więcej ilości skinów dla VIPA. 

+Ponowne Włączenie "Strzykawki" Dla VIPA, ale tylko 1 "Żeby nie miał tak łatwo"

+Możliwość podwyższyć przyrost monet do naszego portfela. To już jest mój osobisty pomysł! Na przykład:

-Różne Święta m.in. "Wielkanoc, Boże Narodzenie itd". Za killa wtedy otrzymamy 3 monety, za czas spędzony na serwerze 4!

-W Wakacje! "Najlepsze 2 miesiące dla każdego!" Za killa 2, za czas spędzony na serwerze 3! 

+Dodać Nowe NameTagi! 

Myślę, że propozycje zostaną przyjęte (niektóre) Wiem, że niektóre osoby mogą sie z tym nie zgodzić, ale to by bardzo i to bardzo pomogło, upiększyć serwer oraz Więcej graczy by przybyło!

P.s 

Dlaczego powiedziałem, że serwer może upaść, ponieważ bardzo mało osób gra od pn-pt max 10-11.A każdy z nas chciałby mieć zapełniony serwer i więcej nowych znajomości! Dziękuje, że wysłuchaliście mnie i mam nadzieję, że serwer rozwinie się na lepsze! 

Pozdrawiam TUPTUŚ!

@ sQubany. Jedna strzykawka nie zaszkodzi.Jak grałem na innych serwerach ze strzykawkami, to normalnie vipy z graczami się dzielili.Więc myślę, że tu tak samo będzie.

@ kaktus AWP to AWP jeżeli będzie full na serwerze czyli 26/26, to nie będzie miało sensu, aby z 10 osób grało lub więcej. Dlatego proponuję 5-6 max AWP w teamie. @ kaktus mi chodzi o przyszłość serwera, a nie, że teraz mało VIPÓW jest wszystko się zmienia 

• Lubię to! 5
Opublikowano (edytowane)

Jak wprowadzimy strzykawki to 85% graczy spłacze się że pay2win -_- 

Wszystko poza strzykawkami jestem za

PS: Dalej uważam że lepiej zrobić go moda :)

@ TUPTUŚno to już zależy od dudnesa jak będzie.

Edytowane przez sQubany.
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Antyrush był złym pomysłem gdy kończył się 1:35, według mnie 1:45 jest dobre bo przynajmniej tryhardy nie wskakują na podwójnym skoku do pałaców i nie od razu są na spawnie.

AWP da się zabić po tt, więc nie.

Strzykawki to będzie trochę mocne pay2win bo można się leczyć chyba, że usuniemy parę przywilejów vipa a w zamian będą dodane strzykawki.

Za zwiększeniem expienia monet w różne święta, jestem za.

@ TUPTUŚ na 100% nigdy cała drużyna nie będzie grać awp, vipów na serwerze nie ma aż tak dużo poza tym gra na serwie ma być zabawą a nie jest tak dużo tryhardów i wytrawnych snajperów.

PS: autocampy, negevy i p90 są już dawno zablokowane...

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

- Antyrush moim zdaniem powinien zostać bez zmian, pamiętam przed jak jeszcze go nie było, mocno gracze płakali że wszyscy rashują.

- Blokada AWP póki co nie jest potrzebna, jak serwer bardziej się rozkręci to dodam

- Skinów dla VIP'a możemy dodać więcej, jeżeli macie jakieś konkretne propozycje modeli zróbcie nowy temat i w nim wrzucicie linki, póki co dodam kilka od siebie.

- Medic-shot odpada całkowicie, pamiętam dzień w którym go dodałem był mega płacz ze vip jest pay2win.

- Podwójne monety będziemy ustawiać na każde święta i sporadycznie co jakiś weekend, od razu informacja będzie pojawiać się na forum gdy zostanie włączony podwójny drop monet.

- Nowe name tagi, to samo co skiny dla vipa, jeżeli macie jakieś konkretne propozycje utwórzcie nowy temat a w nim listę co dodać.

Dzisiaj wykupię reklamę żeby podbić trochę serwer :default_happy:

Edit:

Antyrush zdjęty na okres próbny

• Uwielbiam 3
  • Właściciel
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.