Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W poprzedniej części nie powiem wam co się działo, zobaczcie sobie sami :D https://katujemy.eu/topic/43523-historia-o-pandzie-i-zajonczku-1/

Gdy nasza para przyjaciół wyruszyła na wyprawę zbawienia świata, przystali sobie na burgera w znanej restauracji pod Złotymi Łukami. @ Paula. wzięła powiększony zestaw z powiększoną colą, a @ ZAJONCZEKmający 60kg, wziął sałatkę bo się odchudza. Po najedzeniu się i chwili odpoczynku wyruszyli dalej do wsi zwanej Weakowice, w którą trząsł sam @ Weak.. Panda znała go ze swojej przeszłości i chciała załatwić to sama, więc wyzwała @ Weak. na pojedynek, mieli się zmierzyć w samo południe o 14:25. Nadszedł ten czas, po rozpoczęciu walki @ Paula. o mało co nie zabiła @ Weak. siadając na nim, bo chłop miał niedowagę 50kg :(. Ich następnym celem były Januszowice, w której mieszkał sam legendarny @ EXTREMAAAAA, który dawał czerwoną tabletkę i niebieską, nikt nigdy nie wiedział, która co znaczy, @ Paula. i @ ZAJONCZEK musieli zaryzykować i wybrać jedną z nich zagrali w papier, kamień, nożyce do 3 i wygrana osoba zdecyduję o danej tabletce.@ ZAJONCZEK był trollem, dlatego już w pierwszej kolejce pokazał studnię, więc dostał od Pandy listwę na łeb i powiedziała mu, żeby się ogarnął.  W pierwszej kolejce wygrała Panda, pokazując Papier, który pokonał kamień, 2 i 3 runda była taka sama, bo @ ZAJONCZEK był także dżentelmenem i pozwolił jej wygrać (to nie tak, że jest największym pechowcem :D). @ Paula. wybrała niebieską tabletkę, która dawała tylko warna i nic więcej, wtedy @ EXTREMAAAAA został pokonany, bo chciał dać bana, ale mu się nie udało. Ich 3 i ostatnim miejscem do zmieniana świata było miejsce, gdzie rządził @ Erwin, obiecał on się zemścić, więc nie wiadomo co mógł przygotować na naszą dwójkę. Zbliżając się do mieściny @ Erwin, @ Paula. usłyszała dziwny dźwięk, na ich szczęście zdążyli się oni uniknąć spadające na nich kamienie z góry, pomyśleli, że nie był to przypadek, więc jak najszybciej poszli do wsi. Gdy tam dotarli, wyzwali @ Erwin na pojedynek, ostatnim razem Panda pokonała Erwina, więc pozwoliła ona wystąpić w pojedynku, lecz nie był to zwykły pojedynek. Owy pojedynek był w ramach karaoke, śpiewając kolędy w środku lata. @ Erwin zaśpiewał Przybieżeli do Betlejem, a @ ZAJONCZEK jak to troll, zaśpiewał Przybieżeli do butelki, a że większość mieszkańców była alkoholikami zagłosowała właśnie na @ ZAJONCZEK , niszcząc wtedy zło świata. Nadszedł ten czas pożegnania, między @ Paula. i @ ZAJONCZEK, wtedy Zajonczek postanowił zapytać się Pandy, czy za niego wyjdzie, niestety nie usłyszał odpowiedzi na to pytanie. 

KONIEC!!!!!!

I tu zadam pytanie @ Paula. wyjdziesz za mnie :( 

• Haha 11
Opublikowano (edytowane)

"pokazał studnię i dostał listwę na łeb"

Jest wieczór a ja tutaj drę się że śmiechu :cry:

P.S

Teraz ja dostałem listwę, że obudziłem rodziców :gh:

Edytowane przez M1CHUUUx
  • Haha 1
  • Donator
Opublikowano

Znowu każesz mi się męczyć czytając to? Ehh...... xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.