Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: EXTREMAAA 

Opis sytuacji: Oczywiście, dzień bez banicji to dzień stracony. Nie wiem czy jak ta osoba da mi bana na Czatboxie to porasta jego % ego, ale to już się robi nie smaczne. Piszę sobie dosłownie na luzie z Shogerem na czacie, aż nagle widzę wpis zostałes zbanowy na 48h 😂 + do tego warn od Jase, bo ktoś po niego "poleciał". 

Powód: warn i banicja. Nie wiem, mój portfel nie zbiednieje. Moge nawet dzien w dzien kupować unwarny, ale po co? Żeby łechtać czyjeś ego? 

Dowody: Za dużo tego jest, ale gdzieś od godziny 12 dosyć dużo udzielałem się na czatboxie. 

@edit skoro koleżka już tak pilnuje ładu na forum to czemu drążył dyskusje z kimś kto posiadał wulgarny Nick?

@@edit Udzielałem tylko swojej opinii, a w taryfikatorze banów nie ma czegoś takiego jak ban za opinię. Nie będę raczej wklejać regulaminu, bo to tylko zaśmieci post.

Screenshot_20200224-132126_Chrome.thumb.jpg.d8130d25f06d7ef3afef6a02fd9040ca.jpg

I proszę o jedną rzecz, żeby tą skargę rozpatrzyłt ktoś z "czerwonych". 

Pozdrowionka 🙋🏻‍♂️

• Haha 2
  • Przykro mi 1
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Nie będę się rozdrabniać, dzień w dzień pokazujesz, jaki to z Ciebie nie jest świr i jaki to Ty świetny, cwany i najlepszy nie jesteś.

Nigdy nie dałem warna, blokady czatu z buta za nic, tak jest w tym przypadku. Swoje teksty i opinie możesz trzymać w kieszeni, a nie publicznie... na czacie jechać po moderatorach i reszcie administracji.

Tym bardziej, że upomniałem Cię, a więc zrobiłem 1 krok, aby nie warnować, blokować na czacie. Słowne upomnienie, które zignorowałeś. Masz jakieś wątpliwości ku temu? ;)

Odwalasz na czacie taką manianę, że w ciągu kilku dni zebrałeś 4 lub 3 warny, oczywiście również były bezpodstawne, według ciebie.

"Lepiej tak nie pisz, bo możesz polecieć z banem i warnem" - świadomy jesteś tego, co robisz, a mimo wszystko odwalasz chamówę i robisz rozpieprz na czacie - gratuluje. (btw. brak szacunku wobec całej administracji, twierdzisz, że wyrzucamy ludzi z banami bez powodu, gratuluję wiedzy)

Pięknie próbujesz ubierać wszystko w emotki, słówka, które niejednoznacznie wskazywałby na to, co robisz. Tylko niestety chyba niestety pomyliłeś środowiska, bo nie ma tu ułomnych. (z całym szacunkiem) I nikt nie będzie pozwalać, żeby ktokolwiek odwalał syf i wchodził ludziom na głowę. 

Mógłbym nadmieniać, jak wiele osób pisało do mnie na Steam'ie, bo na czacie dzieje się syf i czy mogę zareagować.

Chyba najlepiej o Tobie świadczy Twoja kartoteka warnów? Długa, a to tylko z lutego. :) 8 blocków na czacie, hugh, postarałeś się.

Odnosząc się do jego długości, w myśl regulaminowi:

1. "Należy się szacunek do Administratorów i Moderatorów." ~ Regulamin Forum, §3 Użytkownicy.

2.  Zakaz prowokowania osób trzecich. ~ Regulamin Czatu, punkt 4.

3. Niezastosowanie się do pkt 1/2/3/4/5- będzie karane banem od 24-48h na SB, oraz ostrzeżeniem na forum. ~ Regulamin Czatu.

Reasumując: poprzednie i krótsze kary nie przynosiły skutku, jak każdy moderator mam prawo dokonać wyboru blokady czatu w przedziale czasowym do 24 do 48 godzin. 

Syf na czacie był nadal - zastosowałem większą karę, ubolewam, że tak krótka.

Cytat

Nie wiem, mój portfel nie zbiednieje. Moge nawet dzien w dzien kupować unwarny, ale po co? Żeby łechtać czyjeś ego? 

Znów prowokujesz i robisz z siebie boga. Nie jesteś nim, nie byłeś i nie będziesz, na pewno nie z takim zachowaniem i tak niską kulturą. 

Cytat

Za dużo tego jest, ale gdzieś od godziny 12 dosyć dużo udzielałem się na czatboxie.

Skarga powinna zawierać dowody, cóż za lekceważące podejście? Może temat powinien wylądować w koszu, bo skarga jest bezpodstawna w tym momencie. 🤦‍♂️🤷‍♀️

Nie mam zamiaru robić dłuższego wywodu, warn od @ Jasejak najbardziej zasłużony, tak samo jak blokada na czacie. 

Gdyby nie Twoje "unwarny" miałbyś na koncie już 5 ostrzeżenie. Jak dawno wróciłeś? Kilka miesięcy: 2 może 3 i już takie wybryki? Grubo. 

Kiedyś takich kasowano, a teraz się z nimi pieści, nonsens.

PS. Ze swojej strony dodam, subiektywnie i bez jakiejkolwiek obrazy, czy czegokolwiek, co mógłbyś mi zarzucić: dorośnij. :) 

PS 2. Najpierw problemy z "szeryfem @ clixxu." a teraz kolejna osoba? niezły konfilktowy maniak z ciebie. 

Twoje słowa z podania: "Chciałbym trochę ładu tu zaprowadzić i porządek z niektórymi ludźmi, którzy w pewien sposób "przeciągają strunę", tym samym wyręczyć czerwonych odnośnie pilnowania ładu i sterylności. " Pan moderator? Tylko dokładasz nam roboty i niesamowicie psujesz atmosferę, łamiesz regulamin i sam przeciągasz strunę, o której pisałeś. Ładnie naciągane słówka w podaniu.

@ hsmonst3r kolega chyba słabo zorientowany, bo jego dwa konta zostały zbanowane, cóż za brak ogłady. 

Z regulaminu nic nie wkleisz, bo nic Cie nie ratuje. PS. Fajnie, że wziąłeś do siebie słowa o braku dowodów, jednak potrafisz zrozumieć upomnienia.

Poniższe screeny stanowią odniesienie to poszczególnych słów, które napisałem bądź przytoczyłem wyżej.

Spoiler

11114.thumb.PNG.4cf8aed696270bbcef4e575dda1e6e88.PNG

1111.thumb.PNG.0e28208a4a89ecf7059b49778ab4584b.PNG11112.thumb.PNG.58e7e58346e87e794eef41cd5bbc9872.PNG

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 7
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

To tak, ja napisze krótko i zrozumiale. Jak myślisz, mylisz pojęcia bo twoje ostatnie wypowiedzi są czystą prowokacją, lub próbą dążenia do niej. Zacznę od twojej wypowiedzi w stronę @ clixxu.

Spoiler

image.png

Każdy członek ekipy wie jak ma dbać o porządek na forum i stosuje się do wszelkich zasad. Dostałeś upomnienie, lecz widzę, że to nie przynosi żadnych efektów. 

Kolejna odpowiedź, jeszcze z wcześniejszą datą niż z moim ostrzeżeniem. 

Spoiler

image.png

Dzisiaj twoja próba prowokacji została szybko skrócona, bo nikt nie będzie pozwalał na takie akcje. Jeżeli chcesz się na kimś wyżyć emocjonalnie to proponowałbym jakiś inny sposób np. wyjazd autem, bądź siłownia. Bo co drugi temat z twojej strony aktualnie to prośba o unwarna gdzie sam podkreśliłeś przy zakupie, że może być ich więcej.

Twoja banicja na czacie to i tak najmniejsza kara, bo za takie akcje powinno dla mnie być czasowe ograniczenie do forum.

Temat zamykam do rozpatrzenia, wszystkie zaangażowane strony wydały swoją opinie.  

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 9
  • Właściciel
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.