Shu Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Imię: Tomek Twój nick na serwerze: Shu Wiek: 18 (za niedługo 19) Mutacja głosu: Tak Staż na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/Shu/91.224.117.166:27015/ Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: Tak Steam ID :STEAM_1:1:194789347 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Junky01/ Doświadczenie: Od jakiś 4 -5 lat gram na serwerach dr. W tym czasie miałem wiele razy admina a kiedyś nawet opiekuna. Znajomość sourcemoda [0/10]: 6 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy od dnia ale myślę, że tak godzinkę dziennie bez problemu. Dlaczego Ty?: Doświadczenie jest ,wiek tak samo. Chciałbym wspomóc administracje w ich działaniach. Akceptujesz regulamin serwera?: Tak Akceptujesz regulamin forum?:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japoniec. Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Jestem na Tak +Wiek +/-SM +Doświadczenie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roLf Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Jestem na TAK + Wiek + Doświadczenie + Chęci pomocy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidekk Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Jestem na tak + wiek + chęci + Doświadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved mayor Posted February 9, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted February 9, 2020 Na NIE: Posiadasz aktualnego bana który jest permanentny. @ Ves @ Weak. @ Dudnes @ Karcok do zamknięcia. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Ves Posted February 9, 2020 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted February 9, 2020 @ mayor Shu dostał ub za zgodą @ Dudnes'a może i tak Wracając do podania... Doświadczenie posiadasz, wiek odpowiedni, na GT nie zwracam uwagi ze względu, iż serwer dopiero co wystartował. Zostajesz wstępnie przyjęty na stanowisko administratora. Zgłoś się do mnie w celu weryfikacji znajomości komend oraz regulaminu serwera. #EDIT Test zdany, przyjęty. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Ves Posted February 9, 2020 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted February 9, 2020 Podanie zostało przyjęte Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts