Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć słuchajcie podłapałem z kilku serwerów że jest komenda hazard można by było dodać to bo to naprawde fajne gracze na innych serwerach bardzo lubią tą komendę 

Polega na tym, że wpisujemy jakoś 2-dwu cyfrową liczbę przykład: !hazard 20 jest to losowe obstawianie czy przegrywasz czy wygrywasz jak wygrywasz dostajesz x2 więcej XP do rangi a jak przewalisz to tracisz tyle punktów co zdobyłeś

Myślę, że to fajna komenda i dla graczy sie spodoba 😅

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nawet fajne. Jakaś nowa rzecz na serwerze zawsze coś nosi za sobą, więc czemu by nie?

JESTE NA TAK.

Opublikowano

wydaje mi się że gry o pieniądze serwerowe są naprawde przyjemnie przyjmowane przez graczy ale wydaje mi się że komenda !jackpot była by lepszą opcją 

NA TAK

Opublikowano

Miałem to na swoim serwerze. Jedyne, z czym się spotkałem, to zniechęcenie graczy do zdobywania tych rang po przegranych i z prośbą o wyłączenie tego. Hazard to hazard, w pewnym stopniu "uzależnia", gracze tracą punkty, spadają do Silver'a 1 i w końcu mają dosyć.

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Hazard mamy wyłączony, @ NeQ. wyjaśnił więc nie muszę się chyba rozpisywać.

Jeżeli chcielibyście jackpot na kredyty/monety złóżcie nową propozycje i najlepiej z ankieta, gracze sami wybiorą. 

• Lubię to! 3
  • Właściciel
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.