Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
BinaR

[512]. Pytanie na dziś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Mistrz Ruletki
Opublikowano

Mam swoje zdanie, często odmiennie i nie boje się powiedzieć tego prosto w oczy. Czy można mnie nazwać dzięki temu buntownikiem? Nie wiem.

Opublikowano

Jeżeli ktoś mi coś nakazuje co mi nie leży to robię swoje i nie słucham się innych ludzi XD

• Zasłużony
Opublikowano

Praktycznie zawsze mam swoje, odmienne zdanie, ale jednak potrafię się dostosować i zgodzić na ten kompromis. Można powiedzieć, że jestem po środku

Opublikowano

Głównie mam własne zdanie i mówię co mi leży na serduszku, często nawet bardzo wulgarnie, lecz znam tez umiar.Swojemu kierownikowi nie raz powiedziałem, ze zachowuje się jak chuj, lecz już innemu z nadzoru nie bo później moga być konsekwencję dla całego zespołu. 

Opublikowano

Wszystko zależy od sytuacji w której się znajduje 😏😏

Opublikowano

Myślałem, że będę pierwszy no ale

Z a l e ż y

o d

s y t u a c j i 

• Donator
Opublikowano

Co rozumiemy poprzez bycie buntownikiem? Jeśli ktoś upiera się zawsze przy swoim niezależnie od sytuacji, nawet jeśli jego zachowanie jest złe, a koniecznie chce zrobić na przekór to jest to jak dla mnie po prostu ograniczona osoba. Buntownik kojarzy mi się z rozpieszczonym nastolatkiem, który myśli że wszystko mu się należy i cały świat kręci się wokół niego, wszystko wie najlepiej, ale każdy chyba przechodził taki okres w swoim życiu mając te -naście lat :default_biggrin: Jeśli chodzi o mnie, to zawsze staram się brać różne możliwości pod uwagę, nie zamykam się na innych i staram się wyciągać wnioski z ich rad, natomiast wiadomo, że wybiorę takie rozwiązanie, które będzie zgodne z moim sumieniem, przekonaniami i doświadczeniem :default_smile:

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Buntownik aczkolwiek nie zawsze, tylko jeśli wiem, że coś musi być inaczej albo mocno mi nie leży wtedy mówię co myślę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.