Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak hojności [$]

A tak szczerze no to plucia pod siebie bez powodu po co to komu +1 cloudn

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Dużo taki rzeczy można wymieniać, ale między innymi siedzenie na telefonie w towarzystwie, a kończąc na olewaniu drugiej osoby, czy tez osób.

Opublikowano

Prócz plucia i siedzenia na telefonie w towarzystwie, to ostatnimi czasy dwulicowość i kłamanie stały się u niektórych nawykami 🤔

Opublikowano

papierosów ponieważ sam nie pale i nie lubię jak np. w robocie jest zapierdol a ktoś musi iść i już.. bo nie może poczekać ..

Opublikowano

Palenie papierosów i picia non stop alkoholu. Irytuje mnie większą ilość ludzi. 

Opublikowano

Nie lubię jak np. 14 latkowie oczywiście nie mówię że wszyscy ale większość palą i piją bo chcą być "dorośli"  i idzie taki po mieście z petem w ryju irytuje mnie takie coś. Ostatnio również widziałem jak jakieś dzieci około 10-12 lat biegali po mieście z nadmuchanymi prezerwatywami i krzyczeli różne dziwne rzeczy także coś tego typu nie lubię.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.