Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
BinaR

Propozycje zmian/nowych funkcji w następnym sezonie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie gracze!

W ostatnim czasie zauważyliśmy spadek aktywności w kwestii Waszych pomysłów na zmiany i nowe funkcje dotyczące serwera. W tym temacie możecie składać Wasze propozycje i wspólnie na ich temat dyskutować. Aby zachęcić Was do współpracy, najlepsze z nich zostaną wyróżnione i nagrodzone serwerową rangą VIP'a na okres 5 dni. Przyjęte funkcje zostaną wprowadzone w najbliższym sezonie (niekiedy jeszcze w aktualnie trwającym) Surf + RPG. Powodzenia i dziękujemy.

- Lista przyjętych propozycji -

@ dominator13.13 - ulepszenie fast reload

@ KennySSS - wprowadzenie systemu kamień, papier, nożyce

- Lista odrzuconych propozycji -

@ JourTix- ulepszenie zmniejszające rozrzut broni

• Uwielbiam 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem za taką propozycją żeby dodać komendę 

!rpggift polegała by na tym żeby wysyłać rpg do ulepszeń.

Dodanie również komendę

!chal ilość nick 

Polega by na tym że wpisać ilość monet i osobie której to wyślę akceptuje pod 8 lub odrzuca pod 9 i jeśli zaakceptuje wyskakuje menu pt.

1. Kamień 

2. Nożyce 

3. Papier 

Osoba która wygra wygrywa monety które 2 strony postawiły jeśli jest remis oddaje im je.

Następna propozycja daje bo gracze mnie poprosili 

!vote mute 

Daje muta na 30 minut jeśli będzie powyżej 75% na tak ale osoby do tego dostęp będą mieli osoby zaufane oraz rangi VIP.

• Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przychodzę z propozycją żeby dodać parę ulepszeń RPG bo zostało dużo usunięte jak powróciłem na serwer.

- Armor dodawanie Armoru

- Ognisty pistolet podpala gracza jak się strzela z pistoletu bo zamrażający pistolet jest 

- Regeneracja amunicji bo często mi brakuje w broni amunicji.

Dodanie jakiś misji pod komendą !misja 

Zależy od trudności misji czym trudniejsza misja to rózniejsze nagrody np. skiny kredyty monety skiny mogę podać linki.

Dodanie do shop 

Różne skiny do kos będę mógł poszukać i podesłać linki

Dodanie również aur do shop.

Z tej strony narazie wszystko jeśli wejdzie mi coś jeszcze do głowy to napiszę.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

moze dla lepszej grywalnosci zmniejszyc kupowanie kredytow z 1200 do 300-400 na tydzien ?? i tez dac za 20zl ?? 

z tego co juz sie dowiedzialem ludzie maja po 200 lvl ,a tydzien temu w piatek byl reset i gracze którzy nie kupują kredytów ani vipa maja mniejsze szanse i coraz mniej sie chce grać jak widzą typa 500hp i prawie wszystko na maxa.

jak dla mnie to by poprawiło grywalność na serwerze.

• 4 tygodnie później...
  • Donator
Opublikowano

Proponuję dorzucić broń XM1014 do zablokowanych, ponieważ w połączeniu z dodatkowymi obrażeniami i zwiększoną szybkostrzelnością, zadaje obrażenia rzędu 150-280 od strzału. Jest strasznie overpower bronią. 

• Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.