Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry. 

Po jakże krótkim czasie powrotu, znów muszę się żegnac. 

Tym razem, nie z powodu jakiś moich problemów, czy coś, lecz nie słusznego bana. Jeśli już o tym mowa, to chciałem pozdrowić oporowych graczy z sieci @ moon..Itp itd. Miło mi było was poznać, mam nadzieję że z tymi ziomkami, co miałem dobry kontakt nadal będę mógł czasem pograć. Pytałem wielu ludzi, o bardzo długim stażu w UBT, nie oszukujmy się, nie wszyscy mówili że demko wygląda na czyste, ale większość twierdziła że nie ma w nim nic, za co zasłużył bym na bana. Niestety, kończy się era mistrza  gry na Katujemy, z szacunkiem poważaniem Kuba. 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Gosia ?! napisał:

Pierwszy raz znalazła się osoba, która nie jest nadto obruszona, dlatego tutaj szanuję. Mimo wszystko trzymaj się ;) 

Co jak co, od tego tu jesteście. Od was zależy, czy ktoś będzie mógł grać dalej czy nie :) Spodziewałem się tego, że dostanę bana, ale mimo wszystko chciałem spróbować jeszcze raz. Nie udało się. Najważniejsze jest dobro innych graczy, a ja wielu osobom zagotować umiałem w bani :]

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Słabo maskujesz wh, na demku z całej mapy to widać, gracze mają zawsze jakieś stałe miejsca, schemat gry. Twój był prosty. 

3 maj się mordko.

@ De LanG A kto dostarczył dodatkowe demko :)

Po drugie pisałem Ci pod kątem Aima/Trigga czystol bo nie da się tego na demku zobaczyć. 

Ale Wh to już coś innego.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, BreaK.TM napisał:

Słabo maskujesz wh, na demku z całej mapy to widać, gracze mają zawsze jakieś stałe miejsca, schemat gry. Twój był prosty. 

3 maj się mordko.

Najpierw trzeba je mieć... :p

• Dzięki 1
Opublikowano

Niesłuszny? Prosze Cię klaunie ze swoją pozerką szukaj szczęścia gdzie indziej. Ostatnia akcja rozpisana z drugiego demka jest tak ewidentna że powinno Ci być wstyd słówko nawet pisnąć na ten temat, ale wolisz dalej zgrywać wielkiego gracza. Najśmieszniejszy człowieczek jaki zawitał na tej sieci do tej pory i bardzo dobrze że ta przygoda nie trwała zbyt długo. Oszukuj się dalej nieudaczniku, może na innych sieciach się uda, Pa. :default_wink:

Opublikowano
3 godziny temu, Shoger napisał:

Niesłuszny? Prosze Cię klaunie ze swoją pozerką szukaj szczęścia gdzie indziej. Ostatnia akcja rozpisana z drugiego demka jest tak ewidentna że powinno Ci być wstyd słówko nawet pisnąć na ten temat, ale wolisz dalej zgrywać wielkiego gracza. Najśmieszniejszy człowieczek jaki zawitał na tej sieci do tej pory i bardzo dobrze że ta przygoda nie trwała zbyt długo. Oszukuj się dalej nieudaczniku, może na innych sieciach się uda, Pa. :default_wink:

Chyba cie nieźle pizda boli, zakup podpaski, a do tego jesteś słaby bocie, nie dajesz rady i dupka boli. Żadnej frajdy nie było za zabicia takiego bota pedalku haha 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.