Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jaki uważam w dzisiejszych  czasach jest to wzrost cen i podatków spowodowany władzą rządu PiS.

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Uzależnienie od elektroniki jakiejkolwiek czyli telefonów, komputerów, tabletów itd. 

Jest tego naprawdę sporo, a szczególnie wśród osób młodszych ale i nawet u osób starszych bardzo często się pojawia. Jak na moje ludzie już nie potrafią rozgraniczyć czasu między elektroniką a np aktywnością fizyczną. Wiadomo są osoby, które to robią ale jest ich już coraz mniej i to uzależnienie jest coraz większe.

• Lubię to! 6
Opublikowano

Problem przeludnienia, jak tak dalej pójdzie, to Ziemia za parę naście lat przestanie wystarczać. Przez ostatnie 40lat populacja ludzi wzrosła ponad dwukrotnie, co za tym idzie potrzeby również. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Myślę że otyłość to jest taki w miarę duży problem w tych czasach a szczególnie u młodzieży która woli przesiedziec cały dzień przed komputerem czy konsoli niż wyjść na dwór.

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

To co kolega wyżej, przeludnienie

:D Gdyby Adolf hitler nie zabił tych 6 milionów osób to wtedy by nie było miejsca xD, dlatego raz na jakiś czas wojna się przydaje xD

• Wrr 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Dzieci które są rozpieszczone przez rodziców i robią co chcą. 

Opublikowano

To, że ludzie siedząc metr obok siebie, rozmowę prowadzą ze sobą poprzez messenger. LGBT jest problemem, jak wy to widzicie idącą parę gejów, którzy prowadzą małe dziecko do przedszkola? Dla mnie to jest niedorzeczne. (oczywiście to jest moje zdanie i nie każdy musi się z tym zgadzać). To, że zamiast pomóc drugiej osobie, jeszcze wezmą przekopią i naplują w twarz...
Jest wiele innych rzeczy, które mógłbym tu wypisać, lecz streszczając XXI wiek jest najpoważniejszym problemem w dzisiejszych czasach.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Moim zdaniem uzależnienia, konflikty zbrojne i depresja, na którą choruje coraz więcej osób.

@ PEJTEROVSKY @ AxaDaksi^_^ Przeludnienie planety to mit. Obecnie na ziemi żyje około 7,5 mld ludzi, dzisiejsze rolnictwo byłoby w stanie wykarmić ok.12 mld ludzi, a to że np. w Afryce głodują to nie jest wina liczby osób, a polityki i klimatu. Społeczeństwo się starzeje, głównie w Europie. W Indiach i Chinach, najbardziej zaludnionych państwach dzietność kobiet w ciągu ostatnich lat też mocno zmalała. @ AxaDaksi^_^ Mówiąc, że wojna by się przydała, chyba nie wiesz o czym mówisz...

"Gdyby ludzie zasiedlali planetę tak wydajnie jak Manhattan, to cała ludzkość zmieściłaby się w Nowej Zelandii." :

Spoiler

przelud..jpg.9d0fe1045309e7c0ace208b4d80748aa.jpg

• Lubię to! 2
Opublikowano

@ Kaneś widzę lvl expert jeśli chodzi o gospodarkę  XD Wg mnie najstraszniejsze jest dezinformacja, manipulacja i ludzie niczym pelikany którzy nie mają chęci zgłębić się w temat  :) Dużym problemem są ekolodzy, władza unii europejskiej która chce nam deptać naszą tożsamość... 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.