Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
BinaR

[468]. Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Myślę że zależnie od chwili i tego co Nas czeka w życiu ważnego. 

Kiedyś to była matura, później prawo jazdy, pierwsza praca. Każde ważne wydarzenie odbijające się poważnie na moim życiu, wywołuje we mnie stres. 

Opublikowano

Jako 30 latek miałem sporo sytuacji do stresu, chociażby publiczne występy, a największy na dniach mojego miasta przed publicznością liczoną w tysiącach (za małolata grałem na pianinie i nawet byłem w tym dobry).
Jednak były sytuacje, w których doznałem tego uczucia:
1. pierwsze spotkanie z pewną dziewczyną
2. zdanie prawka to już była przesada, na samą myśl mnie coś w środku rusza jak sobie przypomnę, w sumie zdałem za 4 razem, pamiętam schodziłem z nocnej zmiany zjadłem śniadanie wypiłem 200 ml substancji 40% i zdałem, do tego mnie stres zmusił :) ELO

Opublikowano

Co mnie wkurza ? Jawne łamanie zasad, gdy informujesz jedną osobę o tym czego nie może robić, a 4 inne w tym samym czasie robią to samo. Tak, w kółko co przerwę i każdego dnia. 

To tylko przykład z dzisiaj... 

Co mnie wkurza w życiu ?   Chęć posiadania pieniędzy. Ten papierek, czy moneta nie ma żadnej wartości, a nominał, to umowna wartość tego przedmiotu. Taki światopogląd panuje teraz i taki etap naszej cywilizacji :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.