Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoby wyszedł nowy serwer minecrafta to można by było za miesiąc w plebiscycie dodać nową kategoria jak: "najlepszy helper mc"  czy jakoś tak. Myślę że za miesiąc będzie już sporo graczy i administratorzy mogliby się wykazać :)

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Można dodać, aczkolwiek uważam, że ten serwer ciężko będzie rozkręcić, po prostu jest mały popyt na Survival Frakcje :facepalm:

@ happy. jeden pies czy frakcje czy też gildie, graczy nie ma i myśle, że przez długi czas może nie być z powodu moda. Modów takich jest miliony i graczy którzy spędzają na nich czasu nie przyciągnie to samo. Kto normalny przyjdzie ci z innego survivalu jeżeli gra tam np 80/100, a u nas ciężko utrzymać 10 osób co miało miejsce tylko na otwarciu.. 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Na tak, ale faktycznie najpierw musimy poczekać na graczy. Jak gracze się zejdą, to myślę że nie byłoby problemu z dodaniem kategorii.

Jestem raczej tego samego zdania, co @ mayor.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Mogę dodać w przyszłym plebiscycie takową kategorię, ale co z tego, że są admini, jak nie mają się kiedy wykazać, bo na serwerze gra bardzo mało osób.

To jest zależne od "grywalności" na serwerze, także mogę powiedzieć na obecny moment, że albo dodam albo nie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

To jak macie zamiar dodać "Najlepszy Helper" to dodajcie też "Najlepszy Budowniczy". 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Wydaje mi się że serwer się nie przyjmnie, nie wiem nie grałem ale sądząc po wypowiedziach ludzi wnioskuję że serwer upadnie bo nie będzie graczy, więc poczekajmy jeszcze trochę i się okaże w tedy będzie można dodać do plebistytu. 

Oby się rozkręcił życzę wam tego chłopaki.

• Donator
Opublikowano

Szczerze to co pisał @ mayor ciężko będzie zgromadzić ludzi na serwer i w tym momencie też dać pole do popisu helperom.

Jak na moje póki co nie ma sensu wprowadzania tego do plebiscytu chociaż mam nadzieję że serwer się rozkręci.

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.