MesseM Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Dawid, mam 16 lat, pochodzę z województwa Mazowieckiego, a dokładniej z Sochaczewa. Od Września uczęszczam do szkoły średniej, a dokładnie do technikum o profilu budowlanym. Interesuje się sportem, e-sportem, grami oraz muzyką. Lubię uprawiać sport, tak samo jak go oglądać, acz kol wiek od jakiegoś czasu rzadko oglądam jakieś mecze, ale myślę, że w niedługim czasie się to zmieni i będzie tak samo jak dawniej. Lubię jeździć na rowerze czasami biegać i jak jest ciepło to popływać, no i wiadomo wyjść z kumplami na miasto i dobrze się najebać, oraz walnąć od czasu do czasu jakieś wiadro. 😅 Od małego zawsze interesowałem się piłką nożna w 3 klasie podstawówki zacząłem uczęszczać na trening do klubu piłkarskiego na początku jak to w każdej nowej drużynie przegrywaliśmy prawie wszystkie mecze, ale z czasem zaczęliśmy wygrywać większość meczy, i tak o to przechodziło się z ligi do ligi, aż wygraliśmy ligę płocką, no i tutaj moja "Kariera" z piłką nożną się zakończyła, ponieważ na koniec ligi płockiej trenerzy Wisły Płock chcieli mnie wziąć do swojej drużyny, więc pomyślałem sobie czemu nie, przecież to może być duża szansa żeby się jeszcze bardziej rozwinąć, więc zgodziłem się, pojechałem na jeden trening i zaraz 2 dni później okazało się, że mają turniej więc postanowiłem, że pojadę z nimi na ten turniej, ale w trakcie półfinału gdy przeciwnik z drużyny przeciwnej strzelił na bramkę to ja rzucają się żeby obronić ten strzał jakoś dziwnie upadłem no i niestety w tamtym momencie złamałem obojczyk na turnieju, no i na tym moja "Kariera" z piłką nożną się zakończyła, ponieważ potem nie mogłem już trenować przez kilka miesięcy, a jak już z obojczykiem było wszystko dobrze, to nie miałem już takiej formy jak kiedyś, więc postanowiłem zakończyć tą moją "Karierę" w piłkę nożną. Co do gier to gram w takiej jak: CS 1.6, CS:GO, w metina też często no i kiedyś grałem bardzo dużo w lola, ale ta gra mnie wykończyła więc ją odinstalowałem. Przyszedłem na wasze forum, ponieważ zostałem zaproszony na nie przez @ sceptykbo w niedługim czasie powstaje najlepszy serwer JB w Polsce, który jest tworzony przez @ Kub1nho, @ P00L, @ Haise oraz @ Erwin, których bardzo serdecznie pozdrawiam, a zwłaszcza Ciebie @ Haise buziaczki. Mam nadzieję, że poznam tutaj sporo miły oraz sympatycznych osób. Jak coś to na serwerze będę grał pod nickiem "MesseM". No więc to na tyle, jeśli ktoś chciałby się jeszcze czegoś więcej na mój temat dowiedzieć, to zapraszam na priv i tam udzielę więcej informacji.😎 Pozdrawiam cieplutko z moją rodzinką.😊 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Siema młody :D 1 minutę temu, MesseM napisał: Pozdrawiam cieplutko z moją rodzinkom. rodzinką* 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erwin Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Siemano kolano mordo :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuway Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 siemano 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 4 minuty temu, MesseM napisał: mam 16 lat Lubię dobrze się najebać XD Siema, witaj w gronie alkoholików. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Narks. Posted November 15, 2019 Donor Deserved Share Posted November 15, 2019 Witaj na Katujemy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raynie Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 siema XDDDDDDD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Cześć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LEGENDAR Posted November 15, 2019 Donor Administrator Share Posted November 15, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted November 15, 2019 V.I.P Donor Deserved Share Posted November 15, 2019 22 minuty temu, MesseM napisał: o i wiadomo wyjść z kumplami na miasto i dobrze się najebać, oraz walnąć od czasu do czasu jakieś wiadro. 😅 @Polska Policja Siemanko! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friend BieluS Posted November 15, 2019 Donor Friend Share Posted November 15, 2019 Witam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAng3l! Posted November 15, 2019 Girls Share Posted November 15, 2019 Cześć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donor Lasik Posted November 15, 2019 Donor Share Posted November 15, 2019 Siema botku! XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gizmo WDP Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Siemano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulaa23 Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Witamy masełko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Awika. Posted November 15, 2019 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted November 15, 2019 Nooo, takie przywitania to ja lubię! Siemanko, miłego pobytu na najlepszej sieci EVER. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Zdolna. Posted November 15, 2019 Donor Deserved Share Posted November 15, 2019 Super lekturka. Doceniam, że nie ma samego "cześć". Witam na statku. Zapraszam na ts3. Słyszałam, że fajny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfff Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 aha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P00L Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Zapomniałeś dodać że się spalisz na mixach -.- Kappa Witam kompana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friend Kuchcik Posted November 15, 2019 V.I.P Donor Friend Share Posted November 15, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maykie Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Eluwa babyrage 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolciia Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Hejka! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donor Zielonaa. Posted November 16, 2019 Girls Donor Share Posted November 16, 2019 Jakie dłuuuugie, ciekawe przywitanie :D hej ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sceptyk Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Cześć 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzia Posted November 18, 2019 Girls Share Posted November 18, 2019 Hejoooo ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts