Deserved Awika. Posted November 5, 2019 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted November 5, 2019 Bez jakiej rzeczy uważasz, że nie poradziłbyś/poradziłabyś sobie w życiu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted November 5, 2019 V.I.P Share Posted November 5, 2019 Bez tlenu, bez jedzenia i picia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potężny Kaczor Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 bez pieniędzy -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Zdolna. Posted November 6, 2019 Donor Deserved Share Posted November 6, 2019 Myślę, że bez bliskości. Jestem dość emocjonalnym człowiekiem, a są momenty w życiu człowieka, że każdy z Nas bez nawet głupiego przytulasa by z głupiał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyriusz Black Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Bez wątpienia nie poradziłbym sobie w życiu bez ciepłej bluzy na chłodny wieczorek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerwusek ツ Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Bez siłowni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator czak Posted November 6, 2019 V.I.P Donor Global Moderator Share Posted November 6, 2019 Jest dużo rzeczy, bez których dałbym radę, jak widać po świecie czy nawet kraju, da się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Administrator Titania Posted November 6, 2019 Donor Vice Administrator Share Posted November 6, 2019 Rzeczy typu jedzonko, powietrze itp są zbyt oczywiste do przetrwania. Myślę, że nie poradziłabym sobie bez ludzi, dla których mogę żyć, bez ich wsparcia oraz miłości. Dodatkowo nie poradziłabym sobie bez pracy którą mam, bo jest ona spełnieniem marzeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariio Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Bez żelek bym sobie nie poradził żelki są zbyt dobre aby je wykluczyć z życia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twixmax Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Teraz to bez treningów między innymi siłowni,Bo to jedyne miejsce,gdzie mogę się wyładować po całym dniu i nie raz po niektórych sytuacjach :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted November 6, 2019 V.I.P Donor Deserved Share Posted November 6, 2019 Chyba nie ma takiej rzeczy, ale fakt - pieniądze i bliscy są dość ważni, bym mógł powiedzieć, że nie poradziłbym sobie bez nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power of Shadow Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Bez Ukochanej osoby.... bo nawet jeśli mamy "po co" żyć, to jeszcze trzeba mieć "dla kogo". Po wypadku nie pozbierałbym się i nie odnalazł sensu życia, gdybym nie poznał pewnej duszyczki - Adrianny To ona jest moim powietrzem, tlenem, sposobem i pomysłem na życie.... dla mnie jest wszystkim co mi do życia niezbędne. W życiu, do życia i do przeżycia niezbędna jest miłość "Gram miłości ma większą wartość niż tona luksusu..." "Kto potrafi oddać wszystko, nie straci niczego." Phil Bosmans 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In 4 Mator. Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Nie poradziłbym sobie na pewno bez tlenu lecz nawadnianie też jest potrzebne więc też bez Piwka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donor Fannoth Posted November 6, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 6, 2019 Podzielam zdanie @ Power of Shadow, nie martw się, bez Twojej sobie radzę, ale bez mojej Karolci bym rady nie dał :< No to piersi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power of Shadow Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 @ Awika.rozumiem adnotację ;) Ale proszę zaszufladkuj mi definicję miłości, wiadomo są to emocje / uczucia, ale do sedna, czy "miłość" to rzecz czy nie? I tu pojawia się poniekąd paradoks. Dodam iż w mojej wypowiedzi zawarłem porównanie do "rzeczy" jakie dana osoba mi zastępuje - więc wypowiedź de facto jest na temat. Proszę czasem spojrzeć na moje wylewne wypowiedzi z różnego punku widzenia, ponieważ często zawierają metaforyczny przekaz, którego nie sposób dostrzec na pierwszy rzut oka :) Z poważaniem Człowiek Cień ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donor Zielonaa. Posted November 6, 2019 Girls Donor Share Posted November 6, 2019 Bez słuchu, kocham muzykę.. i bez sprawności fizycznej, sport to całe moje życie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts