Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Dostałem bana na sieci, na której dostałem ss'y, a nie mogłem się odwołać, bo okazało się, że mam bana na forum, mimo, że nigdy wcześniej tam nie grałem. No i to była kolejna sieć.

Opublikowano

Dostałem perma na poprzedniej sieci, zobaczyłem, że @ `ragejest tutaj to postanowiłem tu zostać.

Opublikowano

Grałem na arence, i jeden z koleżków mnie namówił do złożenia podania na admina, i jakoś tak zostałem ^^

Opublikowano

Kiedyś grałem na Katach, jak jeszcze był PokeMod, później trafiłem przypadkiem na Lucifera, akurat jak obie sieci się ze sobą łączyły :D 

Nigdy w życiu nie pożałuję wyboru :cat3:

• Sponsor
Opublikowano

Tak jak kilka osób wyżej, przeszedłem z Lucyfera, gdy ten kończył swoją działalność. :)

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Trafiłem tu przez serwer FFA w cs 1.6 pomyślałem może będzie fajnie i założyłem konto mam nadzieje że będzie super .

• Zasłużony
Opublikowano

Ha! 

Mieliśmy zamykać sieć i sprzedawac serwery, bo większość z naszej ekipy wyższej administracji już się rozeszła, inni tracili chęci do pracy, po prostu się wypalili. Pewnego dnia dodałam informacje, że zamykamy sieć, po dałam info do kiedy będą dzialac serwery. Napisał do mnie @ Mocarny Ptysiek., czy nie chciałabym się połączyć z Katujemy, bo planowana jest reaktywacja a uderzenie użytkowników od Nas na start super by wyglądało. I tak o to jestem!

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.