Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo hej to ja Haru. Ogólnie to jestem młodym 22-letnim chłopczykiem mieszkającym w Niemczech w sumie to jestem Niemcem a języka Polskiego nauczyłem się na kilku kursach,więc jeżeli popełnię jakiś błąd ortograficzny lub coś to przepraszam.  Ogólnie to trenuje muay thai i interesuję się sztukami walki.  W wolnym czasie lubię pograć na gitarze, porysować, posłuchać dobrej muzyki jak i również pograć na serwerze gdzie Adminuje czyli Arena 1v1 #2 tam mnie spotkacie jak i ze mną pogadacie.  Mam różne humorki takie huśtawki nastrojów,więc zależy od dnia jaki jestem. Ale ogólnie jestem miły dla osób które są miłe dla mnie. No i to tyle w sumie o mnie dziękuje za przeczytanie tego wszystkiego liczę,że będziemy mile się bawić do zobaczenia na arenach ! 

• Lubię to! 4
  • Premium
Opublikowano

Człowieku xD Twój Polski jest lepszy od mojego :3

Hi meine kleine Susse xD

• Haha 2
Opublikowano

O, a w życiu po rozmowach z Tobą bym nie powiedział, że jesteś szkopem! (bez obrazy!!) 

Hej! :default_new_russian:

• Dzięki 1
Opublikowano

Szkoda że, moich huśtawek nie widziałes XD 

Siemka :))

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.